Μπόλονι: «Πολεμάμε με όλες μας τις δυνάμεις για να βγει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη»

Μπόλονι: «Πολεμάμε με όλες μας τις δυνάμεις για να βγει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πολεμήσει για να βγει στην Ευρώπη

bolonii
Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και έπλεξε το εγκώμιο της «Ένωσης».

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Λάζλο Μπόλονι στην κάμερα της NOVA ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (28/02, 19:30) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ:

«Πρόκειται για το αθηναϊκό ντέρμπι. Αναλύσαμε τον προηγούμενο αγώνα, που χάσαμε, με τον Παναιτωλικό και αμέσως μετά προσπαθήσαμε να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας και τη δυναμική μας στη διάρκειά της προετοιμασίας μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι. Ξέρετε, όταν οι δύο μεγάλες της Αθήνας βρίσκονται αντιμέτωπες, οι υπόλοιποι μας κοιτάζουν από… μακριά. Αντιλαμβάνεστε πως υπάρχουν σημαντικά συναισθήματα που ξυπνούν μέσα μας.

Με προβληματίζουν αρκετά κάποια θέματα υγείας. Ξέρω, όμως, πως και άλλες ομάδες αντιμετωπίζουν τα ίδια θέματα. Κοιτάω, ωστόσο, το δικό μου σύνολο. Μην ξεχνάμε πως μετά την ΑΕΚ έχουμε και άλλα σημαντικά ματς. Έτσι, συζητάμε, ώστε να βρούμε τον κατάλληλο συνδυασμό εν όψει και της συνέχειας. Όταν παίζεις ένα παιχνίδι όπως αυτό, μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα, που μπορούν να το κρίνουν. Τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Όμως ένας παράγοντας είναι αυτός του κινήτρου και της θέλησης να φτάσουμε στο αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μια καλή ομάδα. Μην ξεχνάμε πως έλαβε μέρος στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και εμείς από την πλευρά μας πολεμάμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να πετύχουμε κάτι αντίστοιχο: Να βγούμε στην Ευρώπη»!

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Άρσεναλ: Το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού

Europa League: Πάλι με Άρσεναλ ο Ολυμπιακός!

Ασταμάτητη η Εθνική Γυναικών ΗΠΑ: Έφτασε τις 37 σερί νίκες και κατέκτησε ξανά το SheBelieves Cup
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης