Ποια Ντιλέτα; Η σύζυγος του Ρουγκάνι είναι η πιο σέξι Ιταλίδα αθλητικογράφος

Ποια Ντιλέτα; Η σύζυγος του Ρουγκάνι είναι η πιο σέξι Ιταλίδα αθλητικογράφος

Η εντυπωσιακή σύζυγος του άσου της Κάλιαρι, Ντανιέλε Ρουγκάνι, τρέλανε τους ακολούθους της με το αποκαλυπτικό βίντεο που δημοσίευσε από τα παρασκήνια φωτογράφησής της

michelapersico3
Μπορεί η Ντιλέτα Λεότα να θεωρείται ως το πιο καυτό όνομα στην αθλητική τηλεόραση της Ιταλίας, ωστόσο η καλλονή σύζυγος του αμυντικού της Κάλιαρι, Μικαέλα Περσίκο, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που μετράει 656 χιλιάδες ακολούθους δημοσιεύει καυτές πόζες με μπικίνι, στιγμιότυπα από την προπόνηση της, καθώς και backstage υλικό από επαγγελματικές φωτογραφήσεις της.

Κλείσιμο

ΜΙΣΕΛΑ_ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Η «καυτή» ρεπόρτερ είχε αποκαλύψει την σχέση της με τον Ντανιέλε Ρουγκάνι το 2019, τονίζοντας πως ο δεσμός τους δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας μιας και δεν είναι τόσο αποδεκτό μία δημοσιογράφος και ένας ποδοσφαιριστής να έχουν σχέση.

Μάλιστα, η 38χρονη σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα «Torinerò» αναφέρθηκε σε πιπεράτες λεπτομέρειες για τον Ρουγκάνι, αλλά και το πως γνωριστήκαν με τον Ιταλό αμυντικό σε έναν αγώνα τένις στην Μπρέσια.

«Γνωριστήκαμε σε έναν αγώνα τένις στην Μπρέσια. Ερωτευτήκαμε αμέσως. Η σχέση μας δεν είδε το φως της δημοσιότητας καθώς δεν είναι προτιμότερο μια αθλητική δημοσιογράφος να μην έχει συναισθηματικό δέσιμο με αθλητές», παραδέχθηκε η Μικέλα Περσίκο στις δηλώσεις της.

Σήμερα το αγαπημένο ζευγάρι εμφανίζεται πιο ερωτευμένο από ποτέ, έχοντας αποκτήσει και έναν γιο πέντε μηνών που συμπληρώνει την ευτυχία τους!


Ειδήσεις σήμερα


Άλισον: Έχασε τη ζωή του κολυμπώντας ο πατέρας του!

Ο Ίρβινγκ πρότεινε να αλλάξει το logo του ΝΒΑ για χάρη του Κόμπι Μπράιαντ!

Ολυμπιακός: Με «προίκα» το 4-2 σφραγίζει την πρόκριση στην Ολλανδία κόντρα στην Αϊντχόφεν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης