Bundesliga, Σάλκε-Ντόρτμουντ 0-4: «Πάρτι» Χάαλαντ στη Ρηνανία - Δείτε τα γκολ

Bundesliga, Σάλκε-Ντόρτμουντ 0-4: «Πάρτι» Χάαλαντ στη Ρηνανία - Δείτε τα γκολ

Με ένα γκολ και μια... γκολάρα καριέρας από τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τους Σάντσο-Γκερέιρο επίσης στον «χορό», η Ντόρτμουντ καθήλωσε τη Σάλκε στο ντέρμπι της Κοιλάδας του Ρουρ (0-4) και διατηρεί επαφή με την τετράδα της Bundesliga

blackyelllow_dortmund
Ναι, η Σάλκε είναι στα χειρότερά της. Κι αν οι Βασιλικοί Μπλε είναι ο «τυφλός» στην υπόθεση, τότε η Ντόρτμουντ σίγουρα επισκέφτηκε τη «Veltins Arena» ως ο μονόφθλαμος σε ένα κλασικό ντέρμπι με χαρακτήρα επιβίωσης. Το ρητό, όμως, επιβεβαιώθηκε και χάρη στον μεταφυσικό Έρλινγκ Χάαλαντ και την παρέα του, οι Βεστφαλοί θύμισαν κάτι από τη δυναμική τους στην αρχή της σεζόν και σημείωσαν θριαμβευτικά τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη τους στα ντέρμπι της Κοιλάδας του Ρουρ από το 1964 (2-6).

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9em2lqr9abd-sf)


Μετά τα «όργια» κόντρα στη Σεβίλλη μεσοβδόμαδα, ο θαυματουργός Νορβηγός «killer» άφησε για μια ακόμη φορά «άφωνο» τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Για αρχή, άφησε τον επίσης εξαιρετικό Σάντσο να ανοίξει το σκορ στο 42' και να γίνει ο νεότερος παίκτης που φτάνει τα 35 γκολ στην ιστορία της Bundesliga και τρία λεπτά αργότερα, του ζήτησε μια σέντρα για να... απογειωθεί. Με ένα αριστουργηματικό βολ πλανέ, ο Χάαλαντ «εκτέλεσε» τον Φέρμαν πετυχαίνοντας το καλύτερο γκολ της μέχρι τώρα καριέρας του.

Απέναντι στους ανήμπορους να αντιδράσουν γηπεδούχους, η Μπορούσια «σφράγισε» τη νίκη με το 3-0 από τον Γκερέιρο (60'), πριν ο Χάαλαντ πάρει ξανά το «όπλο» του στο 79' για το τελικό 0-4. Το 100% παραγωγικότητας το κρατά σταθερά σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες, αφού έχει 17 γκολ σε 17 ματς στη φετινή Bundesliga και 43 γκολ στα 43 του ματς από όταν μετακόμισε στη Ντόρτμουντ!

Σάλκε (Κρίστιαν Γκρος): Φέρμαν, Γουίλιαμ (46' Σοπφ), Μουστάφι, Μπέκερ, Κολάσινατς, Σταμπουλί, Μπουζελάμπ (46' Μασκαρέλ), Τιό, Χαρίτ, Σερντάρ, Χόπε (66' Ραμάν)

Ντόρτμουντ (Έντιν Τέρζιτς): Χιτς, Μόρεϊ (83' Μενιέ), Τσαν, Χούμελς, Γκερέιρο, Ντιλέινι (83' Μουκοκό), Μπραντ (61' Μπέλιγχαμ), Νταούντ (80' Ρέινα), Σάντσο, Ρόις (80' Ρεϊνιέρ), Χάαλαντ

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο πλήγμα στον Ολυμπιακό: Ένα μήνα έξω ο Μάρτιν

Bundesliga: Γονάτισε την Μπάγερν η Άιντραχτ - Διπλό για Μάιντς και Στουτγκάρδη - Δείτε τα γκολ

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Κώστας Κουφός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης