Λαπόρτα: «Είμαι έτοιμος να παίξω τα χαρτιά μου για τον Χάαλαντ»

Λαπόρτα: «Είμαι έτοιμος να παίξω τα χαρτιά μου για τον Χάαλαντ»

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα ρωτήθηκε για το αν οι «μπλαουγκράνα» έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν τον Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον ίδιο να αφήνει τα πάντα ανοιχτά...

Haaland
Λίγες ημέρες μετά την βαριά ήττα των «μπλαουγκράνα» από την Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Champions League, o υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα παραχώρησε συνέντευξη στο «ESPN» και αναφέρθηκε στη ρεβάνς στο Παρίσι, στον Λιονέλ Μέσι αλλά και για το αν υπάρχει περίπτωση η ομάδα να κινηθεί στο άμεσο μέλλον για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ.

«Θα πάμε στο Παρίσι ήρεμα και θα διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια μας. Αλλά πρέπει να πάμε αποφασισμένοι για να κάνουμε το comeback. Ακόμα κι αν αυτή τη φορά είναι δύσκολο. Το έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν. Μπορούμε», ήταν η ατάκα του ενόψει της ρεβάνς με τους Παριζιάνους.

Οσον αφορά το μέλλον του Λιονέλ Μέσι τόνισε: «Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον Λιονέλ Μέσι. Πως θα γίνει όμως αυτό; Θα του κάνουμε μία πάρα πολύ ανταγωνιστική προσφορά. Αυτή δεν θα βασίζεται τόσο στα χρήματα. Αλλά στο ότι θα φτιάξουμε μία ομάδα που θα μπορεί να γίνει και πάλι ανταγωνιστική.

Θα δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα μπορεί να κατακτήσει τίτλους με τον Μέσι ως πρωταγωνιστή. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να συμβεί κάτι τέτοιο, ώστε να μην φύγει από την ομάδα μας».

Ο Ζοάν Λαπόρτα ρωτήθηκε και για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον ίδιο να απαντά πως: «Αν είναι να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας, έχω ήδη έτοιμα τα χαρτιά που θα παίξω. Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να εμπιστευτούν ξανά την ομάδα».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Τζόκοβιτς: «Θα πάρω ποπ κορν και θα απολαύσω τον αγώνα του Τσιτσιπά»

Η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο για παρουσία φιλάθλων στον τελικό του Champions League

Ομοσπονδία μπάσκετ: Κάλεσμα Λιόλιου σε συνυποψηφίους για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών

Γουάντα Νάρα για Ικάρντι: «Τον κρατάω γιατί του μαγειρεύω ξημερώματα και είμαι… η καλύτερη στο κρεβάτι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης