Bundesliga, Μπάγερν-Αρμίνια 3-3: Η πρωταθλήτρια κόσμου... κόλλησε στο χιόνι-Δείτε τα γκολ

Bundesliga, Μπάγερν-Αρμίνια 3-3: Η πρωταθλήτρια κόσμου... κόλλησε στο χιόνι-Δείτε τα γκολ

Απότομη προσγείωση για την πρωταθλήτρια Κόσμου, Μπάγερν και η κούρσα του τίτλου αποκτά ξανά ενδιαφέρον 

bayern_snow
Στο ερημικό Κατάρ γεύτηκε το νέκταρ της πρωταθλήτριας Κόσμου και του σχεδόν ανεπανάληπτου 6/6 σε μία αγωνιστική σεζόν. Η επιστροφή στη βάση της, όμως, συνέπεσε με «χιονιά», στην «Allianz Arena» και στην άμυνά της. Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να «επέζησε», αλλά δεν μπόρεσε να μείνει και εντελώς αλώβητη κόντρα στην αξιόμαχη Αρμίνια Μπίλεφελντ (3-3), έστω κι αν επανήλθε για ακόμη μια φορά από προβάδισμα δύο γκολ, στο 50’!

Για ένα ημίχρονο και… κάτι, οι φιλοξενούμενοι έκαναν πάρτι στο κατάλευκο χορτάρι, «παγώνοντας» από το 1ο μέρος τους Βαυαρούς με δύο γκολ από Φλαπ (9’) και Πίπερ (37’) , που εξέθεσαν την εκ νέου προβληματική οπισθοφυλακή τους. Κι αν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έβαλε από νωρίς ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του στο 48’, με την υπογραφή της ανώτατης κλάσης του κι εξαιρετικό στοπάρισμα με το στήθος κι εκτέλεση με γυριστό, δευτερόλεπτα αργότερα ο Σαρ από αριστερά και οι στόπερ της Μπάγερν έδωσαν το δικαίωμα στον Γκεμπάουερ να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα (49’) για το 1-3. Έτσι, η ομάδα του Ούβε Νόιχαους έγινε η τρίτη νεοφώτιστη μετά τις Στουτγκάρδη (Μάιος 2018) και Φορτούνα Ντίσελντορφ (Νοέμβριος 2018) που σκοράρει τρεις φορές στην «Allianz Arena».

Ωστόσο, η υπέρ-ομάδα του Χάνσι Φλικ έχει αποδείξει φέτος πως και στη χειρότερη βραδιά της, βρίσκει τρόπο να επιστρέψει. Έτσι έκανε κι απόψε, με τους Τολισό και Ντέιβις να σκοράρουν στο 57’ και το 70’ και να δίνουν 20 λεπτά περιθώριο για την ανατροπή. Αυτή, όμως, δεν ήρθε ποτέ και μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν περισσότερο το 3-4, με τον Κόρδοβα να σκοράρει στο 73’, αλλά το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Έτσι, το τελικό 3-3 δίνει ξανά πιθανότητες στη Λειψία αναφορικά με τη διεκδίκηση του τίτλου, καθώς η διαφορά από την πρωταθλήτρια μειώθηκε στο -5.


Κλείσιμο


Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Σαρ (59’ Κίμιχ), Σίλε, Ερναντέζ, Ντέιβις, Τολισό, Αλάμπα, Σανέ, Τσούπο-Μοτίνγκ, Κομάν, Λεβαντόφσκι

Αρμίνια Μπίλεφελντ (Ούβε Νόιχαους): Ορτέγκα, Μπρούνερ, Πίπερ, Νίλσον, Λάουρσεν, Κούνζε, Πριτλ, Ντοάν (41’ Γκεμπάουερ), Φλαπ (62’ Κόρδοβα), Βογκλζάμερ (62’ Σόιφερτ), Κλος (90’ Φαν Ντερ Χορν)


Πηγη:gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα

Champions League: Αυτή είναι η μπάλα του τελικού

Australian Open: Πρόκριση άνευ αγώνος για Τσιτσιπά και τώρα ο Ναδάλ

Premier League, Τσέλσι-Νιούκαστλ 2-0: Νίκη «τετράδας»-Δείτε τα γκολ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης