Premier League, Άρσεναλ-Λιντς 4-2: Τρία «βέλη» Ομπαμεγιάνγκ και επιστροφή στις νίκες - Δείτε τα γκολ

Premier League, Άρσεναλ-Λιντς 4-2: Τρία «βέλη» Ομπαμεγιάνγκ και επιστροφή στις νίκες - Δείτε τα γκολ

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ επέστρεψε στο αρχικό σχήμα και με το πρώτο του χατ-τρικ στην Premier League οδήγησε την Άρσεναλ ξανά στις επιτυχίες και στη μεγαλύτερη φετινή της εντός έδρας νίκη, κόντρα στη Λιντς (4-2)

arsenal_aub
Η «ερωτική» σχέση του με τα δίχτυα, την έχει ξελασπώσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. Την έχει φτάσει πολύ πιο πάνω από τα στάνταρ της. Αυτή η σχέση υπέστη «τριγμούς» στη φετινή σεζόν, προκαλώντας τεράστια προβλήματα στην Άρσεναλ και τον Μίκελ Αρτέτα. Ανήμερα της «βαφτισμένης» ως Ημέρας των Ερωτευμένων, όμως, ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ανέκτησε τη «σπίθα» για το γκολ και με τρεις «κανονιές» οδήγησε τους Λονδρέζους στη νίκη μετά από τέσσερα ματς και μάλιστα, στην ευρύτερη της σεζόν στο «Emirates», απέναντι στη Λιντς (4-2).

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c99gqjw78nih-sf)


Επιστρέφοντας στο αρχικό σχήμα μετά από σχεδόν έναν μήνα, ο Γκαμπονέζος στράικερ γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με το παρθενικό του χατ-τρικ στην Premier League! Υπέροχες διαδοχικές προσποιήσεις και τελείωμα στην κίνηση στο 13’, εύστοχο χτύπημα πέναλτι με τη… δεύτερη στο 41’ (είχε προηγηθεί ακυρωθέν πέναλτι μέσω VAR) και ακόμη ένα «βέλος» στο 47’, αποτέλεσαν τη βάση για το 4-0 με συνοπτικές διαδικασίες για την Άρσεναλ, η οποία είχε σκοράρει ενδιάμεσα και με τον Μπεγιερίν (45’) μετά από πανέξυπνη πάσα του Θεμπάγιος.

Έτσι, ο Γκαμπονέζος έγινε μόλις ο 3ος παίκτης στην ιστορία της Premier League που πετυχαίνει χατ-τρικ ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μετά τους Ματ Λε Τισιέ (1994) και Μάικλ Όουεν (1998)!

Μάλιστα, ο Όμπα είχε και δοκάρι στο 2ο ημίχρονο (76’), όπως είχε και ο Σάκα στο 84’, σε ένα ματς γεμάτο από φάσεις και μερική αντίδραση από τα Παγώνια. Ο Στράουκ με κεφαλιά στο 58’ και ο Κόστα στο 69’ πήγαν να το κάνουν ξανά… ντέρμπι, όμως, ο Λένο ανταποκρίθηκε ως το φινάλε και διατήρησε το 4-2, με το οποίο η Άρσεναλ ανέβηκε στους 34 βαθμούς και στο -6 από τη Λίβερπουλ.

Άρσεναλ (Μίκελ Αρτέτα): Λένο, Μπεγιερίν, Λουίς, Γκάμπριελ, Σέντρικ, Θεμπάγιος (89’ Χόλντινγκ), Τζάκα, Σάκα, Όντεγκααρντ (78’ Ελνένι), Σμίθ-Ρόου (62’ Γουίλιαν), Ομπαμεγιάνγκ

Λιντς (Μαρσέλο Μπιέλσα): Μεσλιέ, Σάκλτον, Έιλινγκ, Κούπερ, Αλιόσκι (53’ Χάγκινς), Στράουκ, Ραφίνια, Ντάλας, Κλιχ (46’ Ρόμπερτς), Χάρισον (46’ Κόστα), Μπάμφορντ

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: Αντιπροσωπεία της Θύρας 7 στην προπόνηση στο ΣΕΦ

Ο Μουρίνιο έχει αρνητικό ρεκόρ μέσου όρου βαθμών στο πρωτάθλημα με την Τότεναμ

Ανακοίνωσε τον Ουπαμεκανό η Μπάγερν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης