La Liga, Γρανάδα-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2: Ακλόνητο φαβορί ξανά - Δείτε τα γκολ

La Liga, Γρανάδα-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2: Ακλόνητο φαβορί ξανά - Δείτε τα γκολ

Παρά τα τεράστια προβλήματα εξαιτίας του κορωνοϊού, η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε δύσκολα (2-1) από τη Γρανάδα, επέστρεψε στις επιτυχίες και στο +8 της La Liga με ματς λιγότερο

atleticooo2
Η ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής μείωσε την υπέρ της διαφορά και τώρα, στο «Λος Κάρμενες», όταν είδε τη Γρανάδα να την ισοφαρίζει, η Ατλέτικο Μαδρίτης αγχώθηκε. Ωστόσο, έχοντας και τη βοήθεια της τύχης, οι Ροχιμπλάνκος βρήκαν το γκολ της νίκης και περνώντας με 1-2 την Ανδαλουσία, επέστρεψαν τη διαφορά στο σημαντικό νούμερο των 8 βαθμών, έχοντας και ματς λιγότερο από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c98hsr86vkap-sf)


Ο εκπληκτικός φέτος Γιορέντε που τα κάνει όλα και συμφέρει, άνοιξε το σκορ στο 63’, αλλά είδε στο τρίλεπτο τον Ερέρα να κάνει με ωραίο πλασέ το 1-1. Ωστοσο, ο Γιορέντε έδωσε στον Κορέα (74’) κι εκείνος με την μπάλα να κοντράρει σε αντίπαλο και να τον ευνοεί, χάρισε το τρίποντο στους φιλοξενούμενους, που τρέχουν αήττητο εννέα αγωνιστικών με το εκπληκτικό των οκτώ νικών. Και όλα αυτά ως η πιο χτυπημένη από τον κορονοϊό ομάδα της La Liga.

Γρανάδα (Ντιέγο Μαρτίνεθ): Ρούι Σίλβα, Σάντσεθ, Φουλκιέ, Βαγιέχο, Ντουάρτε, Νέβα, Μοντόρο (69’Γκοναλόν), Κένεντι (69’ Πουέρτα), Ετέκι (58’ Ερέρα), Ματσέις, Χόρχε Μολίνα

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Φελίπε, Ερμόσο, Γιορέντε, Καράσκο, Κόκε, Κοντογκμπιά (46’Βρσάλικο), Σαούλ, Κορέα, Λουίς Σουάρες.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Σε καραντίνα ο Τάκης Θεοδωρικάκος - Βρέθηκε θετική η κόρη του στον κορωνοϊό

Μπράντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί κάντε στην άκρη: Αυτοί είναι οι καινούργιοι «κύριος και κυρία Σμιθ»

Γραφείο Σερίφη προτείνει: Καταδώστε τους... πρώην σας για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης