Ολυμπιακός: Εκτός οι Σα, Εμβιλά, Μπρούμα και Βαλμπουενά, μέσα οι Σωκράτης και Λαλά για Άρη

Ολυμπιακός: Εκτός οι Σα, Εμβιλά, Μπρούμα και Βαλμπουενά, μέσα οι Σωκράτης και Λαλά για Άρη

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε αποστολή με 21 παίκτες για το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη - Εκτός Βαλμπουενά, Εμβιλά και Σα και μέσα Σωκράτης και Λαλά

apostolisokratis
Εκτός πλάνων για το Ολυμπιακός - Άρης είναι οι Σα, Εμβιλά, Μπρούμα, Βαλμπουενά και Ανδρούτσος (και φυσικά ο τραυματίας Αβραάμ) αλλά μέσα είναι οι Χολέμπας και Βρουσάι. Επίσης στην αποστολή είναι και ο Σωκράτης με τον Λαλά.

Μία εκτίμηση 11άδας είναι με: Κρίστινσον, Λαλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Μπα, Χολέμπας, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρα, Φορτούνης και Ελ Αραμπί.

Η ανακοίνωση - ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Η αποστολή για το ματς με τον Άρη. Από 21 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Άρη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς προπόνησε για τελευταία φορά τους παίκτες του το απόγευμα της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης (21:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η αποστολή: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τσιτσιπάς - Σιμόν 3-0: Να περάσει ο επόμενος

ΠΑΟΚ: H Eπιτροπή Εφέσεων τον αθώωσε για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας

Μλαντένοβιτς - Σάκκαρη 2-1: Αποκλεισμός με το ... καλημέρα στη Μελβούρνη (vid)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης