ΑΕΚ: Οι εκλεκτοί του Χιμένεθ για Άρη, μέσα Μάνταλος και Λάτσι

ΑΕΚ: Οι εκλεκτοί του Χιμένεθ για Άρη, μέσα Μάνταλος και Λάτσι

Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε στο ξενοδοχείο 21 παίκτες για τον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη - Δεν υπολογίζει τους γνωστούς τραυματίες Σβάρνα, Μπακάκη, Γαλανόπουλο και Σάκχοφ - Επιστρέφουν Μάνταλος, Λάτσι, Τσιντώτας και Μιτάι

madalos-aek
Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ τον Άρη (19:30) θέλοντας να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα έπειτα από το διπλό επί του ΟΦΗ που έφερε την Ένωση ξανά στη δεύτερη θέση. Μεσοβδόμαδα υπήρξε η ήττα στο Κύπελλο από τον Απόλλωνα Σμύρνης που μπορεί να μην κόστισε, όμως η εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο προβλημάτισε, με τον Χιμένεθ να αναφέρει μεταξύ άλλων πως κάποιοι παίκτες θα πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, κρούοντας... καμπανάκια.

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός έχει τις γνωστές απουσίες με τους τέσσερις τραυματισμούς που έχουν προκύψει. Σβάρνας, Μπακάκης, Γαλανόπουλος και Σάκχοφ δηλαδή δεν βρίσκονται στην αποστολή. Σταθερά εκτός μένουν Ινσούα και Λιβάια, που έχουν τεθεί εκτός πλάων. Αντίθετα επιστρέφουν Τσιντώτας, Μιτάι, Λάτσι και Μάνταλος που είχαν απουσιάσει από το μεσοβδόμαδο ματς στη Ριζούπολη, ξεπερνώντας τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της προπόνησης το απόγευμα του Σαββάτου στα Σπάτα, ο Χιμένεθ πήρε στο ξενοδοχείο τους εξής 21 ποδοσφαιριστές: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες , Μάνταλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Πηγή:

Ειδήσεις σήμερα:

Australian Open: Την Τρίτη (9/2) πρεμιέρα για Τσιτσιπά-Σάκκαρη

Super League 1: Αλαλούμ με την ΑΕΛ και την ανάκληση δελτίων

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Όταν ο χρόνος «πάγωσε» στο Μόναχο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης