Βίντεο: Το πιο ανύπαρκτο πέναλτι δόθηκε στο Κουβέιτ, αφού ο διαιτητής «είδε» και το VAR!

Βίντεο: Το πιο ανύπαρκτο πέναλτι δόθηκε στο Κουβέιτ, αφού ο διαιτητής «είδε» και το VAR!

Το πιο «τρελό» πέναλτι στην εποχή του VAR δόθηκε στην Premier League του Κουβέιτ, με τον διαιτητή να καταλογίζει παράβαση σε «βουτιά» του επιθετικού, να τον συμβουλεύουν να το δει στο μόνιτορ και τελικά να μην αλλάζει απόφαση

Kuwait
Φωνάζουν στην Premier League για τις οριακές αποφάσεις και το VAR που «σκοτώνει» το ποδόσφαιρο. Τι θα έλεγαν, όμως, αν έβλεπαν τι συμβαίνει και στη συνώνυμη λίγκα στο Κουβέιτ;

Εκεί που ο διαιτητής του ματς ανάμεσα σε Αλ Σαχέλ και Κουβέιτ SC ήταν… αποφασισμένος να εφεύρει πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων. Και τελικά το πέτυχε, στο 98’, μάλιστα, της αναμέτρησης!

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Κουβέιτ φάνηκε να βουτάει φανερά στη μεγάλη περιοχή, όταν ο ρέφερι καταλόγισε την εσχάτη των ποινών.

Οι υπεύθυνοι του VAR, όμως, μέσω ενδοεποικοινωνίας τον συμβούλευσαν να ξαναδεί τη φάση ο ίδιος, κάτι που όντως έγινε, με τον διαιτητή να πηγαίνει στο μόνιτορ.

Ωστόσο, παρά την προβολή του… σωστού ριπλέι, εκείνος παρέμεινε πιστός στην αρχική του απόφαση και χάρισε το γκολ νίκης στους φιλοξενούμενους.

Δείτε την απίθανη φάση:

Κλείσιμο


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης