La Liga, Κάντιθ-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-4: Ασταμάτητη για τίτλο - Δείτε τα γκολ

La Liga, Κάντιθ-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-4: Ασταμάτητη για τίτλο - Δείτε τα γκολ

Με ντομπλέτα του Λουίς Σουάρες, η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε εμφατικά (2-4) από την Κάντιθ και με την έβδομη διαδοχική νίκη της στη La Liga απογειώθηκε στο +10 από τη 2η Ρεάλ

atleticooo
Ηταν 12 Δεκεμβρίου όταν γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι με τη Ρεάλ. Εκτοτε η Ατλέτικο Μαδρίτης πάτησε γερά το γκάζι και δεν το ξανάφησε. Οι Ροχιμπλάνκος πέρασαν με 2-4 από το «Ραμόν Καράνθα» της Κάντιθ και πανηγύρισαν την έβδομη διαδοχική νίκη τους στη La Liga. Με αυτό το τρίποντο απογειώθηκαν μάλιστα στο +10 από τη 2η Ρεάλ και έχουν και παιχνίδι λιγότερο. Δηλαδή, πετάνε φουλ για το πρωτάθλημα και δείχνουν ασταμάτητοι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8xine9v4uep-sf)


Μπροστάρης σε αυτό είναι ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός matador με υπέροχη εκτέλεση φάουλ (28’) και εύστοχο πέναλτι (50’) έφτασε τα 14 γκολ και οδηγεί τους Μαδριλένους προς το όνειρο. Ο βετεράνος Νεγρέδο πήγε να κάνει τη ζημιά, βρίσκοντας δίχτυα δύο φορές (35’, 71’), με την πρώτη να είναι ένα τέλειο curler. Ωστόσο, Σαούλ (44’) και Κόκε (88’) δεν άφησαν περιθώρια στην τίμια νεοφώτιστη και έκανα ευτυχισμένο για ακόμα μία αγωνιστική τον Τσόλο Σιμεόνε.

Κάντιθ (Αλβαρο): Λεντέσμα, Κάλα (87’ Μάλμπασιτς), Λόπες, Καρθελέν (54’ Γκαρίδο), Χιμένεθ (87’ Νιέτο), Σάλβι, Γιόνσον, Ιθκιέρδο (87’ Φερνάντες), Λοσάνο (66’ Σάπονιτς), Περέα, Νεγρέδο

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Χιμένες, Φελίπε, Σαούλ (83’ Κοντογκμπιά), Κόκε, Τορέιρα (46’ Βρσάλικο), Λεμάρ (60’ Λόντι), Γιορέντε, Ζοάο Φέλιξ (60’ Κορέα), Λουίς Σουάρες (83’ Ερέρα).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Μπράντονιτς μέχρι το 2024

Μέσι: Στο φως το «φαραωνικό» συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα

Και με τη βούλα στην ΑΕΚ ο Νταντσένκο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης