Ολυμπιακός: Μήνυμα Μαρτίνς στον Ραφίνια που τον άφησε εκτός αποστολής για Απόλλωνα

Ολυμπιακός: Μήνυμα Μαρτίνς στον Ραφίνια που τον άφησε εκτός αποστολής για Απόλλωνα

Την ώρα που ο Ολυμπιακός αποκτά δεξί μπακ (Κένι Λαλά), ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός του Ραφίνια για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Rafinha
Αποστολή με είδηση για Ολυμπιακό και… μήνυμα για Ραφίνια. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν το βράδυ του Σαββάτου την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση (31/1, 19:30) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, στην οποία δεν θα αγωνιστεί ο Βραζιλιάνος μπακ.

Διότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον συμπεριέλαβε στους 23(!) παίκτες που πήρε μαζί του, χωρίς να υπάρχει η πληροφορία ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ο 35χρονος άσος. Την ώρα, μάλιστα, που οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν τον Κένι Λαλά, που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ. Όπως και ο Ραφίνια.

Αντιθέτως, είναι κανονικά στην αποστολή ο Ντρέγκερ, αλλά και ο Ανδρούτσος, που είναι οι άλλοι δύο παίκτες που χρησιμοποιεί στα δεξιά ο Πορτογάλος τεχνικός. Συνεπώς, αυτή η κίνηση μπορεί να χαρακτηριστεί ως... προάγγελος εξελίξεων. Αφού, φαίνεται ότι οι ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να αποδεσμεύσουν έναν εκ των Ραφίνια και Ντρέγκερ.

Η αποστολή: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Μπα, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης