Premier League, Μάντσεστερ Σίτι- Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0: Στο +4 με ιστορικό ρεκόρ - Δείτε τα γκολ

Premier League, Μάντσεστερ Σίτι- Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0: Στο +4 με ιστορικό ρεκόρ - Δείτε τα γκολ

Έστω και δύσκολα, η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε στο 1-0 επί της Σέφιλντ και αύξησε τη διαφορά τίτλου, φτάνοντας για πρώτη φορά τις 12 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις

mancityy
Λίγες μέρες νωρίτερα η Σέφιλντ ταξίδεψε στο Μάντσεστερ και έκανε τη ζημιά στη Γιουνάιτεντ. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα όμως δεν φοβήθηκε από αυτό το γεγονός και επέλεξε να κάνει αλλαγές κόντρα στις Λεπίδες. Τελικά πήρε το τρίποντο, αλλά το έκανε με το ζόρι και αυτό το 1-0 την έστειλε στο +4 από τη 2η συμπολίτισσα, η οποία λίγο αργότερα είχε ζόρικη έξοδο στην ανεβασμένη Άρσεναλ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8wng1xbd601-sf)


Η επιμονή του Φεράν Τόρες δημιούργησε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με τον Γκάμπριελ Ζέσους να το τελειώνει εξ επαφής (9’). Παρά το γρήγορο γκολ τους οι Πολίτες δεν ήταν όσο δημιουργικοί είναι συνήθως και σε δύο περιπτώσεις στο φινάλε θα μπορούσαν να ισοφαριστούν.

Τελικά αυτό δεν συνέβη και έφτασαν τις 12 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Η προηγούμενη ομάδα στην Αγγλία που το είχε κάνει, ήταν η Αρσεναλ το 2007. Μάλιστα η Σίτι τρέχει αήττητο 19 αγώνων παντού και σε αυτό το διάστημα έχει δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Ρουμπέν Ντίας, Λαπόρτ, Γουόκερ, Ζιντσένκο, Φερναντίνιο, Γκουντογκάν, Μπ. Σίλβα, Φόντεν, Φεράν Τόρες (90’ Ρόδρι), Γκάμπριελ Ζέσους

Σέφιλντ Γιουν. (Κρις Γουάιλντερ): Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ (78’ ΜακΜπέρνι), Ιγκαν, Αμπαντού, Μπογκλ, Φλικ, Νόργουντ, Λούντστραμ, Μπερκ (78’ Σαρπ), Μπρούστερ (62’ ΜακΓκόλντρικ).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

ΑΕΚ: Εκτός αποστολής με ΟΦΗ Λιβάγια και Ινσούα

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ραχμάν Μπαμπά

Πρώην πρωταθλήτρια του επί κοντώ: «Γι'αυτό παράτησα τον αθλητισμό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης