Super League 1, Βόλος-Παναθηναϊκός 0-2: Συνέχεια στο πράσινο σερί - Δείτε τα γκολ

Super League 1, Βόλος-Παναθηναϊκός 0-2: Συνέχεια στο πράσινο σερί - Δείτε τα γκολ

Η «πράσινη» επέλαση του Ιανουαρίου συνεχίζεται! Ο Παναθηναϊκός με τη γνωστή συνταγή των περασμένων αγώνων πέρασε κι από τον Βόλο (0-2) παίζοντας από το 54' με παίκτη λιγότερο (αποβολή Χουάνκαρ). Για 3ο σερί ματς στη  Super League 1 σκόραρε ο Καμπετσής, γκολ και ο Ιωαννίδης

5230303
Ο Λάζλο Μπόλονι δεν είχε καμία έκπληξη στο αρχικό του σχήμα και έκανε πράξη την δοκιμή της Τρίτης. Ξεκίνησε με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Χουάνκαρ, δεξί ο Σάντσες και ο Πούγγουρας με τον Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας. Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αϊτόρ και Καμπετσής στα άκρα και στην κορυφή ο Ιωαννίδης. Ο Άνχελ Λόπεθ για τον Βόλο, παρέταξε τον Κλέιμαν στην υπεράσπιση της εστίας. Ο Ντεντάκης δεξί μπακ, ο Φεράρι αριστερό και ο Μήτογλου με τον Γκρίλο στο κέντρο των μετόπισθεν. Τσοκάνης, Ριένστρα οι δύο αμυντικοί μέσοι. Ρενάτο, Μπαρτόλο και Μαρτίνες η μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον Δουβίκα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8u25xwfd05l-sf)


Ο Βόλος την δημιουργία, ο Παναθηναϊκός το γκολ!

Οι γηπεδούχοι έβαλαν δύσκολα στον Παναθηναϊκό στο πρώτο ημίχρονο, τον πίεσαν ψηλά, του δημιούργησαν πολλά προβλήματα, έφτιαξαν ευκαιρίες αλλά το Τριφύλλι συνεχίζοντας στον δρόμο της κυνικότητας, κατάφερε να σκοράρει στην δεύτερη φορά που πάτησε την αντίπαλη περιοχή με τον Καμπετσή στο 42᾽ και κόντρα στην ροή της αναμέτρησης να πάρει προβάδισμα στο σκορ!

Το Τριφύλλι πουλούσε εύκολα την μπάλα, προσπάθησε δίχως αποτέλεσμα να παίξει άμεσο ποδόσφαιρο, κυρίως με γεμίσματα προς την περιοχή και οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς καλύτεροι, εκμεταλλευόμενοι τα κλεψίματα που είχαν σε καίρια σημεία για να βγουν στον κενό χώρο. Ο Βόλος είχε δοκάρι με τον Φεράρι στο 18᾽, ένα λεπτό αργότερα ο Μπαρτόλο έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ ενώ ο Ρενάτο στο 33᾽ αμαρκάριστος από το γύρισμα του Δουβίκα σούταρε ψηλά άουτ!

Οι πράσινοι δημιούργησαν με την κεφαλιά του Ιωαννίδη στο 26᾽ που πέρασε άουτ, δεν μπορούσαν, όμως, ούτε να επιβληθούν, ούτε να φτάσουν συχνά με αξιώσεις προς την αντίπαλη περιοχή. Μία σέντρα του Σάντσες από δεξιά, ένα καλό άλμα του Μαουρίσιο που νικήθηκε από τον Κλέιμαν και μια κόντρα, έφεραν τον Καμπετσή σε θέση βολής, ο οποίος με την βοήθεια της προβολής από τον Γκρίλο, σκόραρε σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι!

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8tzlo1z3gs9-sf)


Ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπαρτόλο πάνω στην γραμμή αντί να βάλει το πόδι του, πήγε να σκοράρει με το κεφάλι και δεν πρόλαβε την πορεία της μπάλας!

Το... καθάρισε με αντεπίθεση για σεμινάριο!

Ο Βόλος μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 51᾽ με τον Κιάκο από το ύψος της μικρής περιοχής να μην βρίσκει στόχο και τρία λεπτά αργότερα οι συσχετισμοί της συνάντησης διαφοροποιήθηκαν προσωρινά υπέρ των γηπεδούχων. Ο Παναθηναϊκός έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Χουάνκαρ αλλά μία ιδανική αντεπίθεση του Τριφυλλιού στο 65᾽ έφερε το 2-0 για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι. Ο Μαουρίσιο έφυγε στην αντεπίθεση, στο σωστό timing πάσαρε στον Αϊτόρ, ο Ισπανός πάσαρε ιδανικά, κάθετα στον Ιωαννίδης και ο νεαρός επιθετικός με άψογο τελείωμα έστειλε την μπάλα στο πλεκτό!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8u0krcyngxl-sf)


Σε ένα κρίσιμο σημείο, οι πράσινοι βρήκαν ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα, το οποίο το κράτησαν μέχρι τέλους χωρίς την παραμικρή δυσκολία. Οι γηπεδούχοι, όπως ήταν λογικό, πήραν την κατοχή, έφταναν εύκολα στο επιθετικό τρίτο αλλά πέρα από κάποια σουτ εκτός περιοχής και το σουτ του Ριένστρα στο 88᾽, δεν απείλησαν ουσιαστικά τον Σωκράτη Διούδη. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλή άμυνα με δέκα παίκτες και έβαλε ακόμη ένα τρίποντο στο σακούλι. Το πέμπτο συνεχόμενο...

MAN OF THE MATCH: Μαουρίσιο. Ήταν παντού! Σπουδαίο παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο μέσο. Καθοριστικός στις μονομαχίες της μεσαίας γραμμής. Έκοψε, κάλυψε, μοίρασε μπάλα. Έχει συμμετοχή και στα δύο γκολ του Παναθηναϊκού! Στο πρώτο παίρνει την κεφαλιά που αποκρούει ο Κλέιμαν, στο δεύτερο βγάζει σωστά την ομάδα του στο επιθετικό τρανσίζιον πριν μεταβιβάσει στον Αϊτόρ.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Δύο ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία. Φώτης Ιωαννίδης και Αργύρης Καμπετσής. Από μια καλή ευκαιρία τους έδωσε το ματς. Τις αξιοποίησαν αμφότεροι, έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα και έκριναν την αναμέτρηση με τις τελικές τους επιλογές.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Βόλος έπαιξε με παίκτη παραπάνω για σχεδόν ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσε να ηρεμήσει, να βρει με ηρεμία την δημιουργία για να απειλήσει τον Παναθηναϊκό. Πολλές βιαστικές και πρόχειρες επιλογές. Επίσης, οι γηπεδούχοι είχαν λάθος αποφάσεις και στις ευκαιρίες που έφτιαξαν στο πρώτο ημίχρονο και το πλήρωσαν ακριβά.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο Μπαρτόλο στο φινάλε του πρώτου μέρους, μετά από την σέντρα του Φεράρι και ενώ η μπάλα κυλάει σχεδόν πάνω στην γραμμή, αντί να βάλει το πόδι του για να σκοράρει, πήγε να κάνει κεφαλιά και πέταξε μια τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του στα σκουπίδια!

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Φωτιάς που ήταν στο VAR έκρινε ως ακούσιο το χέρι του Καμπετσή στην αρχή του ματς. Ο ρέφερι της αναμέτρησης, Ευαγγέλου, με την βοήθεια του βίντεο έδειξε αυστηρή κόκκινη απευθείας(αρχικά κίτρινη) στον Χουάνκαρ στο 54᾽, όταν ο Ισπανός απώθησε με το χέρι τον Γκρίλο στο τέλος μίας μονομαχίας.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την πορεία του... τρένου που έχει μέσα στο 2021 και δεν σταμάτησε ούτε στον Βόλο! Το σύνολο του Λάζλο Μπόλονι με περίσσια αποτελεσματικότητα, νίκησε 2-0 την θεσσαλική ομάδα και παρέμεινε στο -5 από την τέταρτη θέση και τον Άρη.

Βόλος: Κλέιμαν, Μήτογλου, Φεράρι, Ντεντάκης(22᾽ Μπαριέντος, 46᾽Κιάκος), Γκρίλο, Ριένστρα, Τσοκάνης, Μαρτίνες, Δουβίκας, Μπαρτόλο, Ρενάτο.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο(90᾽ Αγιούμπ), Καμπετσής, Αϊτόρ(78᾽ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης(83᾽ Καρλίτος)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ένα ντέρμπι αποδείξεων

Απίστευτες εκφράσεις ανάμεσα σε Ζλάταν και Λουκάκου - Οι εξηγήσεις του Σουηδού για τα «βουντού»

Σκουρτόπουλος: «Προπονητής της Εθνικής ο Πιτίνο, σχεδόν απίθανη η περίπτωση του Γιάννη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης