Σωκράτης: Στόχος η PSV στις 18 Φεβρουαρίου!

Σωκράτης: Στόχος η PSV στις 18 Φεβρουαρίου!

Τα εργομετρικά του Σωκράτη ήταν καλά, ο ίδιος είναι αποφασισμένος να μπει όσο το δυνατόν πιο σύντομα σε ρυθμό αγώνων και το βασικό ζητούμενο είναι να είναι στο 100% στα ματς με PSV Αϊντχόφεν.

gmat5733-683x1024
Ο 32χρονος μπακ μπορεί να είχε τεθεί εκτός πλάνων στην Άρσεναλ όμως φρόντιζε να προπονείται ατομικά και να διατηρείται στο καλύτερο δυνατό αγωνιστικό επίπεδο. Εξάλλου παραδοσιακά είναι μία περίπτωση παίκτη που δεν έχει αφήσει ποτέ τον εαυτό του και πάντα δούλευε σκληρά. Ο Σωκράτης που βρισκόταν το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα και τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα όντας stand by για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό έκανε προπονήσεις σε ατομικό επίπεδο.

Τα εργομετρικά του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ήταν ιδιαίτερα καλά και υπάρχει το ενδεχόμενο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στο Κύπελλο μες στον Φλεβάρη. Ο βασικός στόχος πάντως είναι να βρίσκεται στο 100% για τα παιχνίδια με τη PSV Αϊντχόφεν, με το πρώτο ματς να έχει προγραμματιστεί για τις 18 Φλεβάρη. Εδώ να θυμίσουμε πως στον πρώτο αγώνα θα είναι εκτός πλάνων λόγω τιμωρίας (είχε αποβληθεί με Πόρτο) ο Σεμέδο.

Το... καυτό «ερυθρόλευκο» τριήμερο!

Οι τελευταίες τρεις ημέρες ή εάν θέλετε το τριήμερο που προηγήθηκε ήταν το «ερυθρόλευκο» τριήμερο του Σωκράτη! Το Σάββατο τα είχε βρει σχεδόν σε όλα με τον Ολυμπιακό (το πολύ καλό κλίμα και οι ενδείξεις για deal υπήρχαν μέρες πριν απλά ο Σωκράτης είχε ρίξει βάρος αρχικά στο εξωτερικό) και έτσι απλά έμενε τη Δευτέρα να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ και να υπογράψει.

Πέρασε τα ιατρικά και τα εργομετρικά του και το απόγευμα της Δευτέρας μετέβη στην ΠΑΕ για τα τυπικά. Εκεί όπου υπέγραψε το συμβόλαιό του διάρκειας 2.5 ετών με απολαβές σχεδόν στο 1.5 εκατ. ευρώ και φυσικά φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Στον δρόμο των Αβραάμ και Τοροσίδη

Κλείσιμο
Ο Σωκράτης έρχεται στον Ολυμπιακό ως μία συνέχεια των μπακ με προσωπικότητα και χαρακτήρα για την ομάδα, όπως ήταν οι Τοροσίδης και Αβραάμ. Να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο αλλά και να βοηθήσει με την αγωνιστική του παρουσία αλλά και τον δυναμισμό που τον διακρίνει αλλά και τα υψηλά κίνητρα που έχει πάντα στην καριέρα του.

Να θυμίσουμε πως ο Τοροσίδης υπηρετεί τον Ολυμπιακό από άλλο πόστο. Όσο για τον Αβραάμ το καλοκαίρι όπως όλα δείχνουν θα σταματήσει.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης