La Liga: «Πυροβόλο» η Αθλέτικ Μπιλμπάο, 5-1 τη Χετάφε

La Liga: «Πυροβόλο» η Αθλέτικ Μπιλμπάο, 5-1 τη Χετάφε

Οι Βάσκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο... 19ο δευτερόλεπτο, αλλά η αντίδρασή τους ήταν για σεμινάριο

23705839
Η Χετάφε, ως όφειλε, συνεχάρη την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ισπανίας, κάνοντας πριν από τον μεταξύ τους αγώνα το παραδοσιακό «πασίγιο» (διάδρομο τιμής) στους παίκτες του Μαρθελίνο Γαρθία Τοράλ, στο ματς που έκλεισε την 20ή αγωνιστική της La Liga.

Η Αθλέτικ... συγκινήθηκε προφανώς από αυτή τη κίνηση, αφού άργησε λίγο να συνέλθει, δεχόμενη γκολ από κεφαλιά του Μαρκ Κουκουρέγια στο... 19ο δευτερόλεπτο (!), προτού πάρει μπρος για τα καλά, ώστε να φτάσει στην ανατροπή και την πιο εμφατική νίκη της σεζόν (5-1), χάρη στην οποία ανέβηκε στην ένατη θέση της βαθμολογίας.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης: 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8skv8ck83fl-sf)


Καθοριστικοί σε αυτή την ανατροπή ο Ραούλ Γκαρθία με δύο γκολ (13', 61'), ο Γεράι Άλβαρεθ με το τέρμα της ανατροπής (50'), αλλά και ο τερματοφύλακας Ουνάι Σιμόν, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Χάιμε Μάτα, με το σκορ στο 1-1 (29').

Άλεξ Μπερενγκέρ (75') και Όσκαρ ντε Μάρκος (82') έβαλαν τα... κερασάκια για τους Βάσκους, οι οποίοι δείχνουν μεταμορφωμένοι με τον Μαρθελίνο στον πάγκο και φιλοδοξούν να διεκδικήσουν το Κύπελλο, τόσο το περυσινό (εκκρεμεί ο τελικός με την Ρεάλ Σοσιεδάδ), όσο και το φετινό (έχει προκριθεί στην φάση των «16», όπου την Πέμπτη 28/1 θα αντιμετωπίσει την Αλκογιάνο, ομάδα τρίτης κατηγορίας που απέκλεισε τη Ρεάλ Μαδρίτης).

Κλείσιμο
Η Χετάφε, η οποία είχε να δεχθεί πέντε γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος από τις 16 Απριλίου του 2016 (1-5 από την Ρεάλ Μαδρίτης), παραμένει χαμηλά, ούσα 13η και στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Πηγή: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Υφυπουργείο Αθλητισμού: Αναβολή της τηλεδιάσκεψης με FIFA-UEFA και ΕΠΟ λόγω του σχέδιου νόμου

Τέλος κι επισήμως από την Τσέλσι ο Λάμπαρντ

Έριξε «βόμβα» ο Σπανός στον Ατρόμητο: Ολοκλήρωσα τον κύκλο μου, αποχωρώ στο τέλος της σεζόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης