FA Cup, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ: 3-2: Διαβολική υπεροχή και πρόκριση στους «16» - Δείτε τα γκολ

FA Cup, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ: 3-2: Διαβολική υπεροχή και πρόκριση στους «16» - Δείτε τα γκολ

Με φαουλάρα του Μπρούνο, η Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-2 της Λίβερπουλ, συνέχισε ακάθεκτη και βρέθηκε στους «16» του  FA Cup - Βρήκαν δίχτυα, αλλά δεν έπεισαν οι Reds

kavaniii
Η Γιουνάιτεντ στα καλύτερά της! Κορυφή στην Premier, πρόκριση στο κύπελλο εις βάρος της Λίβερπουλ και οι παίκτες του Σόλσκιερ βγάζουν χαρακτήρα νικητή. Η Μάντσεστερ επικράτησε 3-2, βρέθηκε στους «16» του FA Cup και πήρε τα πάνω της ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η Λίβερπουλ βρήκε επιτέλους δίχτυα, έκανε φάσεις, αλλά δεν έπεισε με την εικόνα της! Επόμενος αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πλέον, η Γουέστ Χαμ, ξανά στο «Ολντ Τράφορντ».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8rmd3xyr8xl-sf)


Η Γιουνάιτεντ μπήκε πιο ορεξάτη στο ματς, πίεσε τους φιλοξενούμενους και είχε δυο καλές στιγμές, αλλά στο 10' ο Γκρίνγουντ νικήθηκε από τον Άλισον και στο 18' ο Πογκμπά δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει. Ωστόσο η Λίβερπολ στην πρώτη της καλή ευκαιρία βρήκε δίχτυα! Ο Φιρμίνο βρήκε ιδανικά τον Σαλάχ και ο Αιγύπτιος με υπέροχο πλασέ πέτυχε το 1-0. Η αντίδραση της Γιουνάιτεντ ήταν άμεση. Στο 26' ο Πογκμπά έκλεψε, ο Ράσφορντ με εντυπωσιακή μπαλιά βρήκε τον Γκρίνγουντ, ο οποίος πέτυχε το 1-1 κι έγινε ο νεαρότερος παίκτης της Μάντσεστερ που σκόραρε κόντρα στη Λίβερπουλ μετά τον Ρούνεϊ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, κυκλοφορούσαν ιδανικά και πίεζαν για την ανατροπή. Μάλιστα, στο 44΄έχασαν διπλή ευκαιρία, αφού ΜακΤόμινεϊ και Σο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Η Γιουνάιτεντ είχε Μπρούνο!
Η Μάντσεστερ μπήκε δυνατά και στο 48' πήρε το προβάδισμα. Πανέμορφη μπαλιά με τη μία από τον σκόρερ του πρώτου τέρματος προς τον δημιουργό, λάθος του Ρις Γουίλιαμς και ο Ράσφορντ με άψογο τελείωμα πέτυχε το 2-1. Η Λίβερπουλ ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να αντιδράσει. Στο 58' ο Σαλάχ από ωραίο γύρισμα του Φιρμίνο και πανέξυπνη προσποίηση του Μίλνερ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Χέντερσον για το 2-2. Βέβαια, μερίδιο ευθύνης για το γκολ είχε τόσο ο Μαγκουάιρ όσο και ο Καβάνι που δεν είχαν καθαρό μυαλό με τη μπάλα στα πόδια. Οι Reds κυκλοφορούσαν καλύτερα, αλλά ο Χέντερσον ήταν εκεί για να στερήσει από τον Αιγύπτιο το χατ-τρικ. Η είσοδος του Μπρούνο Φερνάντες στο 66' έδωσε στη Γιουνάιτεντ ώθηση, η Μάντσεστερ πήρε μέτρα και στο 78' ήρθε το γκολ της λύτρωσης με υπέροχο φάουλ του Πορτογάλου σταρ. Μάλιστα, θα μπορούσε να πετύχει και τέταρτο γκολ στο 88' αλλά η κεφαλιά του Καβάνι βρήκε το δοκάρι.

Μαν. Γιουνάιτεντ: Χέντερσον, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Μπισάκα, Πογκμπά, Φαν ντε Μπέεκ (66' Μπρούνο), ΜακΤόμινεϊ, Καβάνι, Ράσφορντ (86' Μαρσιάλ), Γκρίνγουντ (66' Φρεντ)

Λίβερπουλ: Αλισον, Ρόμπερτσον, Αρνολντ, Γουίλιαμς, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ (62' Μανέ), Τιάγκο, Φαμπίνιο, Τζόουνς, Φιρμίνο (81' Οριγκί), Σαλάχ)

ΦΑΣΗ «16»

Μπέρνλι - Μπόρνμουθ ή Κρόουλι

Κλείσιμο
Μάντσεστερ Γ. - Γουέστ Χαμ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μπρίστολ Σίτι

Γουλβς - Σαουθάμπτον

Μπάρνσλεϊ - Τσέλσι

Έβερτον ή Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Γουίκομ ή Τότεναμ

Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι

Λέστερ - Μπράιτον

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Super League 1, Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1: Απέδρασε με Μπρούμα και συνεχίζει αήττητος - Δείτε το γκολ

UFC 257: Ο Πουαριέ... ισοπέδωσε τον ΜακΓκρέγκορ με νοκ άουτ - Δείτε βίντεο

Οζίλ: Επίσημα παίκτης της Φενέρμπαχτσε ως το 2024
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης