Super League 1, Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1: Απέδρασε με Μπρούμα και συνεχίζει αήττητος - Δείτε το γκολ

Super League 1, Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1: Απέδρασε με Μπρούμα και συνεχίζει αήττητος - Δείτε το γκολ

O Oλυμπιακός έχασε ευκαιρίες στο Περιστέρι, αλλά τελικά με γκολ του Μπρούμα πήρε τη νίκη καθώς επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου για την 18η αγωνιστική της Super League 1, που έχει πολλά παράπονα από τον Τσαγκαράκη και τον VAR-ίστα Παπαπέτρου

brumaa__2_
Ο Ολυμπιακός έφυγε με το τρίποντο κι από το Περιστέρι! Ένα τέρμα του Μπρούμα, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό για τους Πειραιώτες ώστε να τους δώσει τους τρεις βαθμούς. Αρκετά παράπονα από την διαιτησία έχουν οι γηπεδούχοι...

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8rj2dftrifl-sf)


Έτσι έπαιξαν
Ο Νταμίρ Κάναντι, παρέταξε την ομάδα του με 4-3-2-1. Ο Μανδάς ήταν στο τέρμα, έχοντας στα στόπερ τους Γούτα, Στρούγγη. Δεξί μπακ ήταν ο Κιβρακίδης κι αριστερό ο Νάτσος. Στον άξονα βρέθηκαν οι Σάλομον, Χαρίσης και Γκάλο, ενώ σε ελεύθερο ρόλο και πίσω από τον προωθημένο Μάτιτς, αγωνίστηκαν οι Χριστοδουλόπουλος, Ραμπέλο.

Από την άλλη πλευρά, ο Πέδρο Μαρτίνς, επέλεξε το 4-3-3 για τον Ολυμπιακό. Κάτω από τα γκολπόστ βρέθηκε ο Σα, με τους Σεμέδο και Μπα στα στόπερ, δεξί μπακ επιλέχθηκε ο Ανδρούτσος που ήταν η έκπληξη του Πορτογάλου στην ενδεκάδα, ενώ αριστερό μπακ ήταν ο Ρέαμπτσιουκ. Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκης βρέθηκαν στον άξονα, ενώ στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Μπρούμα δεξιά, Βαλμπουενά αριστερά και στη κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.

Έσωσε ο Μανδάς και το έφερε στα μέτρα του ο Ατρόμητος...
Ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι στο Περιστέρι αναζητώντας ένα γρήγορο τέρμα και έφτασε κοντά σε αυτό στο 7'. Μετά από πολύ όμορφη ενέργεια του Ρέαμπτσιουκ από τα αριστερά, ο Ελ Αραμπί πήρε την κεφαλιά με τον Μανδά με σπουδαία σπουδαία επέμβαση και κράτησε το μηδέν.

Κλείσιμο
Από την φάση αυτή κι έπειτα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους... Ο Ολυμπιακός, συνέχισε να έχει την κατοχή, όμως δεν μπορούσε να μπει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή με αποτέλεσμα να απειλήσει με δύο σουτ από μακριά που έφυγαν άουτ. Πρώτα στο 23' με τον Μπρούμα και στη συνέχεια με τον Καμαρά στο 32'.

Ο Ατρόμητος, απείλησε στο 34' με κεφαλιά του Γούτα που έφυγε άουτ, ενώ διαμαρτυρήθηκε σε δύο περιπτώσεις. Πρώτα για ένα σκληρό φάουλ του Μπουχαλάκη που ζήτησε απευθείας κόκκινη κάρτα και στη συνέχεια για ένα χέρι του Σεμέδο μέσα στην περιοχή που δεν δόθηκε πέναλτι.

Ο Μπρούμα... τιμώρησε!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8rfxpvn4c3d-sf)

Κι ενώ το ημίχρονο έληγε, ο Ολυμπιακός βρήκε τρόπο να ανοίξει το σκορ. Μετά από μπαλιά του Μπουχαλάκη, ο Στρούγγης με τον Μανδά δεν συνεννοήθηκαν σωστά με αποτέλεσμα ο Μπρούμα στο 45+1' να το εκμεταλλευτεί και να σκοράρει.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν φάουλ του επιθετικού του Ολυμπιακού στον Στρούγγη, ο οποίος βάζει τα χέρια του στην πλάτη του Έλληνα αμυντικού. Η φάση εξετάστηκε από το VAR και θεωρήθηκε πως δεν υπάρχει παράβαση του εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8rfr824u4ep-sf)


Κυριάρχησε ο Ολυμπιακός, κράτησε ο Μανδάς
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξ ολοκλήρου των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Μαρτίνς ήταν ανώτερη των γηπεδούχων κι έχασε καλές ευκαιρίες για να φτάσει στο 0-2 και να... καθαρίσει από νωρίς. Όμως απέναντί της είχε έναν εξαιρετικό γκολκίπερ, τον Μανδά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8reztpsbu2p-sf)


Πρώτα στο 55', ο Καμαρά με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον νεαρό γκολκίπερ σε καλή επέμβαση. Στη συνέχεια, το ωραίο πλασέ του Μπρούμα, αλλά και η υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη από πλάγια θέση έφυγαν άουτ όπως και το σουτ του Εμβιλά' έξω από την περιοχή.

Τελευταία φορά που χρειάστηκε η επέμβαση του Μανδά, ήταν στο ο 75' όταν ο Φορτούνης έπιασε ένα πανέμορφο σουτ και ο Έλληνας γκολκίπερ πετάχτηκε στη δεξιά του γωνία παραχωρώντας κόρνερ. Από εκεί και πέρα δεν έγινε κάποια φάση μέχρι και τα τελευταία λεπτά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8rgu2x21hkx-sf)


Ο Ολυμπιακός κρατούσε άνετα αυτό το 0-1, χωρίς ο Ατρόμητος να τον απειλήσει στιγμή, με τον Φορτούνη στις καθυστερήσεις να έχει την τελευταία φάση με μια εκτέλεση φάουλ που έφυγε άουτ.

MVP: Μπρούμα. Ο Ολλανδός ήταν εκείνος που... λύτρωσε τον Ολυμπιακό στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου κι εν τέλει έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο Περιστέρι. Εκτός του γκολ, ήταν αρκετά δραστήριος και στα 90 λεπτά κι εκ των κορυφαίων της ομάδας του και του αγώνα.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Μάτιτς. Ο Σέρβος επιθετικός του Ατρόμητου πήρε φανέλα βασικού και δεν δικαίωσε την επιλογή του Αυστριακού κόουτς. Ήταν αρκετά αργός στις κινήσεις του, δεν μπόρεσε να απειλήσει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης την αντίπαλη εστία.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ανδρούτσος. Η έκπληξη του Μαρτίνς στο δεξί άκρο της άμυνας, τα πήγε εξαιρετικά. Ο Έλληνας άσος επέστρεψε ως αντίπαλος στο Περιστέρι έπαιξε σε θέση δεξιού μπακ που δεν είναι η φυσική του και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

Η ΓΚΑΦΑ: Την χρεώνεται η άμυνα του Ατρόμητου στη φάση του γκολ, καθώς ο Στρούγγης δεν συνεννοείται σωστά με τον Μανδά και ο Μπρούμα το εκμεταλλεύτηκε.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Αρκετά παράπονα έχουν στο Περιστέρι από την διαιτησία του Τσαγκαράκη, αλλά κυρίως από τον VAR Τάσο Παπαπέτρου. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για πέναλτι σε χέρι του Σεμέδο με το ριπλέι να δείχνει πεντακάθαρα πως ο αμυντικός του Ολυμπιακού έχει τεντωμένο χέρι και η μπάλα βρίσκει εκεί, διαιτητής και VAR δεν είδαν την παράβαση. Από εκεί και πέρα, θα μπορούσε ο Μπουχαλάκης στην αρχή της αναμέτρησης να δει κίτρινη για θέατρο και στη συνέχεια στο σκληρό φάουλ που κάνει στον Χαρίση να ζευγαρώσει τις κάρτες και να αποβληθεί. Στη φάση του γκολ, δεν υπάρχει παράβαση με τον Μπρούμα να σκοράρει καθαρά και τους γηπεδούχους να ζητούν φάουλ στον Στρούγγη. Παράπονα από την διαιτησία υπάρχουν και στο δεύτερο μέρος, με πιο σημαντική την φάση του Μπα που κλώτσησε τον πεσμένο Μάτιτς και είδε την κίτρινη κάρτα γι' αυτό το χτύπημα που είναι εκτός φάσης. Επίσης, στο Περιστέρι... φωνάζουν και για ένα φάουλ που δίνεται προς το φινάλε στον Νταβιώτη που φαίνεται να κλέβει καθαρά την μπάλα και να μπαίνει στην περιοχή. Ο Παπαπέτρου σε καμία από αυτές τις φάσεις δεν ειδοποίησε τον Τσαγκαράκη να πάει στο VAR κι αυτό είναι που συζητιέται έντονα στα Δυτικά προάστια.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος προς την κατάκτηση ακόμα ενός πρωταθλήματος. Πέρασε κι από το Περιστέρι με όχι και τόσο μεγάλη άνεση. Ένα γκολ του Μπρούμα έδωσε την λύση στους φιλοξενούμενους που στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαν να έχουν καθαρίσει πιο εύκολα την αναμέτρηση. Από την άλλη, δεύτερη σερί ήττα για τον Ατρόμητο που μένει και πάλι πίσω στο κυνήγι της έκτης θέσης. Οι Περιστεριώτες, αν και δείχνουν καλύτερο πρόσωπο τελευταία, συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Νάτσος (72' Νταβιώτης), Σάλομον (61' Ούμπιδες), Γκάλο, Χαρίσης, Ραμπέλο (61' Μουνίθ), Χριστοδουλόπουλος (61' Μανούσος), Μάτιτς (78' Αγκάγιεφ)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Μπα (64' Σισέ), Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Καμαρά (90' Χολέμπας), Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (64' Φορτούνης), Μπρούμα (79' Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (90' Πέπε)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Επιστροφές φόρων «μαμούθ» σε εκατοντάδες χιλιάδες μισθωτούς

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη ληστεία με καραμπίνα σε σούπερ μάρκετ στον Εύοσμο

Νέο «όπλο» στη μάχη κατά της πανδημίας: Και σε ασθενείς στην Ελλάδα θα χορηγείται η κολχικίνη - Ποιοι θα την λαμβάνουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης