Εθνική Πόλο Γυναικών, Ελλάδα-Σλοβακία 22-3: Τη «βύθισε» και τώρα «τελικός» για το Τόκιο

Εθνική Πόλο Γυναικών, Ελλάδα-Σλοβακία 22-3: Τη «βύθισε» και τώρα «τελικός» για το Τόκιο

Η Ελλάδα επικράτησε με 22-3 της Σλοβακίας και προκρίθηκε στον ημιτελικό του προ ολυμπιακού της Τεργέστης όπου το Σάββατο (19:00) θα παίξει με Ολλανδία (ή Καζακστάν) για το ολυμπιακό εισιτήριο

polo_ellada_1
Το εισιτήριο για τον ημιτελικό του προ ολυμπιακού τουρνουά της Τεργέστης όπου και θα κριθεί το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο εξασφάλισε η εθνική ομάδα πόλο γυναικών της Ελλάδος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8pqw3io0ji1-sf)


Τα κορίτσια του Τεό Λοράντου επικράτησαν με 22-3 της αδύναμης Σλοβακίας στον προημιτελικό και θα παίξουν τα... ρέστα τους το Σάββατο (19:00, ERT 3) απέναντι σε Ολλανδία ή Καζακστάν (φαβορί η Ολλανδία) για μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής έδωσε χρόνο σ΄όλα τα κορίτσια και η ομάδα έδειξε την απαραίτητη σοβαρότητα και τον σεβασμό στον αντίπαλο. Πλέον οι Ελληνίδες έχουν την τύχη στα χέρια τους αφού το Σάββατο με νίκη επί της Ολλανδίας (ή Καζακστάν) θα στείλουν την ομάδα μετά από 12 χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

H Ελλάδα είναι η μοναδική ομάδα που έχει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο προ ολυμπιακό της Τεργέστης.

Κλείσιμο
Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η αρχηγός, Χριστίνα Τσουκαλά, η οποία σταμάτησε στα 6 γκολ ενώ 4 πέτυχε η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη η οποία κέρδισε και 3 πέναλτι.

Τα οκτάλεπτα: 4-1,5-0, 7-2, 6-0

ΕΛΛΑΔΑ: Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 6, Τριχά 1, Ελευθεριάδου 2 , Πλευρίτου Μ. , Ξενάκη 3, Νίνου, Πάτρα, Κότσια 1, Πλευρίτου Β.4 , Πλευρίτου Ε. 1 , Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σταματοπούλου.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Ντβοράνοβα, Κοβατσίκοβα 1, Χάλοκσα, Κβασνίτσοβα, Κιερνόσζοβα, Σεντλάκοβα, Πέτσκοβα, Κάτσκοβα 1, Στανικόβιαντσκα, Ματγλιάτοβα, Κατλόβσκα 1, Κίσοβα, Χορβάτοβα.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ανοίγει η πλατφόρμα εμβολιασμού για τους 80ρηδες - Ποιοι παίρνουν μετά σειρά να σηκώσουν τα μανίκια

Ανατροπή: Ποιες μάσκες λένε τώρα ότι πρέπει να αποφεύγονται λόγω της μετάλλαξης

In memoriam: Δύο χρόνια χωρίς τον Θέμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης