Αμινέ Γκιουλσέ: Έλαμψε στο πλευρό του Οζίλ η εστεμμένη καλλονή κουμπάρα του Ερντογάν

Αμινέ Γκιουλσέ: Έλαμψε στο πλευρό του Οζίλ η εστεμμένη καλλονή κουμπάρα του Ερντογάν

Μετά από από 7,5 χρόνια στην Άρσεναλ ο Μεσούτ Οζίλ, θα είναι και τυπικά παίκτης της Φενερμπαχτσέ - Όλες τις εντυπώσεις της πολύκροτης μεταγραφής έκλεψε ωστόσο η Μις Τουρκία 2014, κουμπάρα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

amine-arthro
Λίγες ώρες πριν ο Μεσούτ Οζίλ γίνει και επίσημα... σουλτάνος της Φενερμπαχτσέ μετά από 7,7 χρόνια στο βόρειο Λονδίνο, στη γειτονική Τουρκία επικρατεί μια πραγματική φρενίτιδα γύρω από το όνομα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Τουρκία και θα φορέσω τη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας. Ο Θεός θέλει να παίξω στη Φενερμπαχτσέ. Θα φορέσω τη φανέλα της με περηφάνια και θα δώσω τα πάντα στην ομάδα», δήλωσε ο Γερμανός πρώην διεθνής άσος, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Ο Οζίλ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες και τους προπονητές του στην Άρσεναλ και ταξίδεψε  με την οικογένειά του στην Τουρκία, έτοιμος να υπογράψει μια χρυσή συμφωνία με τον τουρκικό σύλλογο, που αναμένεται να του αποφέρει πέντε εκατ. ευρώ ετησίως, σε αντίθεση με το λονδρέζικο κλαμπ, το οποίο τον είχε θέσει στο περιθώριο, αμείβοντας τον με 20,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.
ozilarrive
Παροξυσμός στην Τουρκία

Η μεταγραφή του Οζίλ στην Φενέρ όπως ήταν φυσικό προκάλεσε παροξυσμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως περισσότεροι από 300.000 φίλαθλοι την Κυριακή το βράδυ θέλησαν να παρακολουθήσουν την πτήση του 32χρονου μέσου από την Αγγλία στην Τουρκία, ενώ με το που πάτησε το πόδι του στην Κωνσταντινούπολη τόσο η ιστοσελίδα της Φενέρ όσο και τα τούρκικα ΜΜΕ κάλυψαν με LIVE συνδέσεις την παρουσία του Οζίλ.

Φυσικά τις εντυπώσεις έκλεψε η καλλονή σύζυγός του, ηθοποιός σε σαπουνόπερες και Μις Τουρκία 2014 που μαζί με την κορούλα τους έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της. 
Κλείσιμο
aminesexyyy

amine3

amineexw

family_ozil


Ο γάμος με τις ευλογίες του Ερντογάν

Το καλοκαίρι του 2019 με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ως μάρτυρα, ο πρώην gunner, τέλεσε τον γάμο του στην Κωνσταντινούπολη με την εστεμμένη καλλονή και νυν ηθοποιό Αμινέ Γκιουλσέ.
erdogangamos



erdogan88


Η αυτοκινητοπομπή του Τούρκου προέδρου έφτασε αργά το απόγευμα στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons στις όχθες του Βοσπόρου, όπου ο σταρ της Άρσεναλ γιόρταζε την ένωσή του με την Γκιουλσέ, όπως ανέφεραν ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου. Λίγο αργότερα, ο Ερντογάν και η σύζυγός του, η Εμινέ, θεάθησαν να στέκουν χαμογελαστοί δίπλα στο ζευγάρι ενώ ένας αξιωματούχος, ντυμένος στα κόκκινα, τελούσε τον γάμο.

aminee


Στη συνέχεια το ζευγάρι δώρησε το φαγητό του γάμου τους στον Ερυθρό Σταυρό, εξασφαλίζοντας με αυτή την κίνηση την τροφή σε 16.000 αστέγους, ανάμεσα τους και θύματα του πολέμου της Συρίας. Ενώ πριν από την τελετή είχαν παραχωρήσει ένα ποσό σε μεγάλο φιλανθρωπικό ίδρυμα, για την κάλυψη χειρουργικών εξόδων σε τουλάχιστον 1.000 παιδιά, ανάμεσα τους και θύματα πολέμου.


Ο 30χρονος Οζίλ, που είναι Γερμανός υπήκοος, τουρκικής καταγωγής, είχε ανακοινώσει την άνοιξη ότι ζήτησε από τον Ερντογάν να γίνει ο μάρτυράς του. Ο προσωπάρχης της καγκελαρίας, Χέλγκε Μπράουν, ωστόσο είχε εκφράσει τη "θλίψη" του για την απόφαση αυτή.

Αν και επρόκειτο για μια ιδιωτική τελετή, η παρουσία του Ερντογάν στον γάμο αναζωπύρωσε την πολεμική που είχε ξεσπάσει το 2018 στην Γερμανία, αφού ο Οζίλ δεν έκρυψε τη συμπάθειά του για τον Τούρκο πρόεδρο. Ο ποδοσφαιριστής επικρίθηκε δριμύτητα επειδή φωτογραφήθηκε να χαρίζει μια φανέλα του στον Ερντογάν, οι σχέσεις του οποίου με τη γερμανική κυβέρνηση και την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ βρίσκονται στο χειρότερο σημείο τους εδώ και τρία χρόνια.

Την επόμενη μέρα, η γερμανική Die Welt έγραψε πως ακόμα και αυτές οι κινήσεις του Οζίλ δεν ήταν τίποτα σημαντικό, πως τα έξοδα του γάμου "δεν κόστισαν παραπάνω από τη νέα Μερσεντές και το νέο φουλάρι Hermes που αγόρασε πρόσφατα".



Αποπαίδι της Τουρκίας

Διχασμένος από τα μικράτα του στο αίμα του κυλά τουρκικό αίμα, αλλά γερμανική καρδιά. Γεννημένος στις 15 Οκτωβρίου του 1988, από Τούρκους γονείς  που είχαν μεταναστεύσει στο βιομηχανικό Γκελζεκίρχεν, στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Ρουρ, στη βορειοδυτική Γερμανία. Βίωσε τη φτώχεια και την ανέχεια σε μια οικογένεια που προσπαθούσε να επιβιώσει με ένα μόνο μισθό, μέχρι το 2005, όταν και ήρθε η μεγάλη ευκαιρία της Σάλκε.

Το αποκορύφωμα της καριέρας του με την εθνική Γερμανίας σημειώθηκε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, το 2014, όταν η Nationalmannschaft επέστρεψε στην κορυφή του κόσμου, για πρώτη φορά μετά το 1990. Ο ίδιος ο Οζίλ ένιωθε Γερμανός αλλά δεν ξέχασε ποτέ τις τούρκικες ρίζες του.


Ωστόσο η ρήξη εξαιτίας των σχέσων του με τον Σουλτάνο δεν άργησε να έρθει... Συγκεκριμένα, μετά τη συντριβή της Εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ο άσος της Άρσεναλ αποχώρησε παταγωδώς από την Εθνική, κατηγορώντας τη γερμανική Ομοσπονδία για ρατσισμό.


Ειδήσεις σήμερα: 

Σλάβκο Βίντσιτς: Ο διαιτητής που είχε συλληφθεί σε πάρτι οργίων σφυρίζει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Πρόεδρος ΔΟΕ: «Αισιοδοξούμε πως θα ξεκινήσουν κανονικά στις 23 Ιουλίου οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

ΟΦΗ: Απέκτησε τον Λουκ Καστάνιος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης