Ρονάλντο: «Δυνατές Μίλαν και Ίντερ αλλά στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα»

Ρονάλντο: «Δυνατές Μίλαν και Ίντερ αλλά στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα»

Τον επόμενο, εγχώριο, στόχο έθεσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την κατάκτηση του ιταλικού Σούπερ Καπ.

cri2_1

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, συνεχίζει στα 35 του να γράφει ιστορία καθώς αυτή τη φορά έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που φτάνει τα 760 επίσημα γκολ στην καριέρα του.

Εκτός αυτού πανηγύρισε και το 31ο τρόπαιο της καριέρας του και όπως ο ίδιος δήλωσε θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να κατακτήσει ακόμη ένα στο τέλος της χρονιάς, αυτό του πρωταθλήματος.

«Μίλαν και Ίντερ είναι πολύ δυνατές αλλά πιστεύω ότι έχουμε ό,τι χρειάζεται για να πανηγυρίσουμε εμείς στο φινάλε. Θα είναι δύσκολο αλλά πιστεύω είναι ακόμα εφικτή η κατάκτηση του 10ου σερί πρωταθλήματος», τόνισε αρχικά στη RAI ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας στη συνέχεια για την επικράτηση επί της Νάπολι.

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι με τη νίκη που ήρθε δύσκολα. Το γήπεδο δεν ήταν σε καλή κατάσταση αλλά κάναμε τη δουλειά μας. Σε σχέση με την άσχημη εμφάνισή μας κόντρα στην Ίντερ δείξαμε διαφορετική νοοτροπία.

Αυτό είναι το παρελθόν, είναι ένα πολύ σημαντικό τρόπαιο και ελπίζουμε να δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα μας».


Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης