Premier League, Φούλαμ-Γιουνάιτεντ 1-2: Με αυτόν τον Πογκμπά δεν χάνει την κορυφή - Δείτε τα γκολ

Premier League, Φούλαμ-Γιουνάιτεντ 1-2: Με αυτόν τον Πογκμπά δεν χάνει την κορυφή - Δείτε τα γκολ

Ο Πογκμπά με εκπληκτικό τέρμα έδωσε νίκη κορυφής στην Premier League στη Γιουνάιτεντ, η οποία με το 2-1 κόντρα στη Φούλαμ άφησε πίσω της τη Σίτι

fullham_united
Το έκανε με τη Μπέρνλι, το πέτυχε ξανά με τη Φούλαμ! Ο Πολ Πογκμπά στα δύσκολα είναι μπροστάρης και η Γιουνάιτεντ δείχνει πως θα πάει μέχρι τέλους τη μάχη για τον τίτλο. Ο Γάλλος με γκολάρα έδωσε τη νίκη στη Μάντσεστερ, η οποία πέτυχε την 7η φετινή της ανατροπή (2-1 τη Φούλαμ στο Λονδίνο) κι έμεινε ένα χρόνο αήττητη εκτός έδρας, ισοφαρίζοντας έτσι το καλύτερο ρεκόρ της (199) στην Premier League.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8oc0f07o0s1-sf)


Η Φούλαμ μπήκε δυνατά στο ματς, όπως συνηθίζει άλλωστε, πίεσε και μόλις στο 5ο λεπτό βρήκε δίχτυα! Ο Ανγκίσα έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Λούκμαν με υπέροχο τέρμα πέτυχε το 1-0. Οι Λονδρέζοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο 20λεπτο και δεν άφησαν την αντίπαλό της να αντιδράσει. Ωστόσο, ο Μπρούνο Φερνάντες ανέβασε ρυθμό στο 21' είχε σουτάρα στο δοκάρι και στην εξέλιξη συμμετοχή στο γκολ. Ο Πορτογάλος έκανε τη σέντρα, ο Αρεολά έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Καβάνι δεν άφησε την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη πετυχαίνοντας το 1-1. Ηταν το 355ο γκολ του Ουρουγουάνου σε συλλογικό επίπεδο. Η Γιουνάιτεντ πίεσε και στο 23΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία, μιας και το υπέροχο σουτ του Φερνάντες έβγαλε εξαιρετικά ο Αρεολά. Η Μάντσεστερ πίεσε για το δεύτερο γκολ, αλλά ο Μαγκουάιρ στο 29΄και ο Μαρσιάλ στο 43' δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα!

Από το πόδι του Πογκμπά στην κορυφή
Πιο επικίνδυνη στο ξεκίνημα της επανάληψης η Φούλαμ και στο 52' είχε καλή ευκαιρία με τον Λούκμαν, ο οποίος και νικήθηκε από τον Ντε Χέα. Η Γιουνάιτεντ ανέβασε ρυθμό μετά το 55', η κατοχή έφτασε στο 70% και στο 65' ήρθε το γκολ... λύτρωσης. Υπέροχη ενέργεια του Πογκμπά και με ένα εκπληκτικό τέρμα διαμόρφωσε το 2-1 για τη Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι» θα μπορούσαν στο 66' να καθαρίσουν το ματς, αλλά ο Αρεολά έκανε φανταστική επέμβαση στην κεφαλιά του Καβάνι.

Η Φούλαμ έβγαλε αντίδραση, Λόφτους - Τσικ και Ριντ τα έδωσαν όλα και οι Λονδρέζοι έγιναν απειλητικοί. Ωστόσο, στο 75' ο Λούκμαν νικήθηκε από τον Ντε Χέα και στο 83' ο Λόφτους - Τσικ αστόχησε από καλή θέση. Οι Λονδρέζοι συνέχισαν να απειλούν και στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να «παγώσουν» τη Γιουνάιτεντ. Ο Μίτροβιτς έκανε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στον Μπαϊγί και πέρασε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπεκατώρου: Και νέο θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κατονόμασε στον εισαγγελέα η Ολυμπιονίκης

Παπασταθόπουλος: Επίσημα τέλος από την Άρσεναλ

Κάτας: «Αν καταλάβουμε πως θα βοηθήσει κάποια μεταγραφή, θα γίνει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης