Super League 1, Βόλος-Λαμία 1-1: Όρθιοι με δέκα παίκτες οι Φθιώτες - Δείτε τα γκολ

Super League 1, Βόλος-Λαμία 1-1: Όρθιοι με δέκα παίκτες οι Φθιώτες - Δείτε τα γκολ

Η Λαμία έχασε σωρεία ευκαιριών στο πρώτο μέρος χωρίς να σκοράρει, αλλά η τελική ισοπαλία (1-1) για την 17η αγωνιστική της Super League 1, αφήνει μάλλον δυσαρεστημένο το Βόλο, ο οποίος προηγήθηκε (51' Δουβίκας), ισοφαρίστηκε ένα λεπτό αργότερα (52' Ντέλετιτς) και έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 68' (αποβολή Ντέλετιτς)

volosmelamia
Πάρα πολύ όμορφο ματς είδαμε στο Πανθεσσαλικό, όπου Βόλος και Λαμία έμειναν στο 1-1, σε έναν αγώνα που είχε πολλές «καθαρές» ευκαιρίες (κυρίως για τους φιλοξενούμενους), μία αποβολή, ρυθμό και αρκετό σασπένς!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8lmr8y018e1-sf)


Οι γηπεδούχοι είχαν τον Κλέιμαν κάτω από τα γκολπόστ, τους Φεράρι, Μήτογλου,, Σάντσες, Γκρίλο στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά, τους Ριένστρα, Μπαριέντος στον άξονα και τους Ρενάτο, Μπαρτόλο ακραίος και τον Περέα σε πιο ελεύθερο ρόλο κοντά στο «9άρι» Δουβίκα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον Επασί στο τέρμα, τους Σκόνδρα, Αντέτζο, Τζανετόπουλο, Μαρτίνεθ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπεχαράνο, Τζανδάρη στα «6αρο-8άρια», τον Ταϊρόν στο «10», τους Ρόμανιτς, Ντέλετιτς στα άκρα και τον Αραμπούλι στην κορυφή της επίθεσης.

ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟ... ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΕΧΑΣΕ Η ΛΑΜΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8lkzjqicbwh-sf)
Κλείσιμο


Η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ και αυτό οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην αστοχία των φιλοξενουμένων, οι οποίοι απώλεσαν αρκετές «καθαρές» φάσεις από το 10' μέχρι το 35'! Στα πρώτα λεπτά ο Βόλος «φόρτωσε» τη δεξιά του πλευρά όπου ο Φεράρι, αν και με ανάποδο πόδι, έδειχνε κινητικός (3/7 εύστοχα γεμίσματα ως το 15'), δημιουργούσε ρήγματα, είχε μία καλή στιγμή με τον Σάντσες, όμως μετά το 10λεπτο οι παίκτες της Λαμίας έγιναν το «απόλυτο« αφεντικό.

Οχι μόνο πήραν τα ηνία σε επίπεδο ρυθμού, αλλά και δημιουργούσαν ευκαιρίες και «φλέρταραν» με το γκολ. Στο 14' ο Ρόμανιτς βγήκε τετ α τετ με τον Κλέιμαν μετά από κάθετη του Αραμπούλι, όμως ο Ισραηλινός γκολκίπερ αντέδρασε σωστά, στο 21' ήταν η σειρά του Τιρόνε να «σερβίρει» στον Αραμπούλι που απέναντι από τον πορτιέρε του Βόλου έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του, ενώ οι δυο τους συνδυάστηκαν και στο 33', αλλά ο Γεωργιανός φορ αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Ενδιάμεσα οι Τζανετόπουλος, Αντέτζο απείλησαν σε στατικές μπάλες (ο δεύτερος σε εξέλιξή της) και η Λαμία κυριαρχούσε.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΝΙΝΗ «ΕΣΦΙΞΕ» ΤΟΝ ΒΟΛΟ

Τότε (34') ο Λόπεθ θέλησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα της ομάδας του και έριξε τον Νίνη στον αγώνα αντί του Γκρίλο, διαφοροποιώντας και τη διάρταξή του. Αριστερό μπακ-χαφ πέρασε ο Μπαρτόλο, ο Ελληνας χαφ πήγε στον άξονα και ο Βόλος «έσφιξε». Μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου δεν δέχθηκε άλλη φάση, ενώ σε 1-2 περιπτώσεις έφτασε με αξιώσεις στα καρέ του Επασί.

0-0 ΣΤΟ 50', 1-1 ΣΤΟ 52'!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8ll645y5l09-sf)


Με την έναρξη του δεύτερου μισού οι γηπεδούχοι έκαναν πιο «ορθολογική» την άμυνά τους με την είσοδο του Ντεντάκη που πέρασε δεξιά, ο Φεράρι πήγε στη φυσική του θέση αριστερά και ο Μπαρτόλο στα εξτρέμ. Την ίδια στιγμή ο Γρηγορίου με τον Καραμάνο πλέον στο πλευρό του Αραμπούλι έκανε ένα κλικ πιο επιθετική τη Λαμία και οι δύο ομάδες συνέχισαν τη... μάχη τους. Με το «καλημέρα» (47') ο Κλέιμαν πιστώνεται την πολύ καλή του επέμβαση στο «ξερό» σουτ του Ανχελ και σύντομα θα είχαμε ένα δίλεπτο «φωτιά». Στο 50' το σκορ ήταν 0-0 και στο 52' 1-1! Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι «χτύπησαν» πρώτοι, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Ρενάτο Σάντος, ο Δουβίκας ξεμαρκαρίστηκε και με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με τη σέντρα όμως η Λαμία έπιασε στον... ύπνο την άμυνα των γηπεδούχων, ο Αραμπούλι έπαιξε κάθετα για τον Ντέλετιτς που πλάσαρε εύστοχα και ισοφάρισε.

ΜΕ 10 Η ΛΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 68', ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ Η ΜΠΑΛΑ

Υπό αυτές τις συνθήκες φτάσαμε στο 60', όπου με την πάροδο του χρόνου ο Βόλος πήρε μέτρα στο γήπεδο. Απείλησε με ορισμένα μακρινά σουτ και στο 68' απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς τότε αποβλήθηκε ο Ντέλετιτς. Οι γηπεδούχοι πήραν μεν την κατοχή, όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που απώλεσαν τις «καθαρότερες» φάσεις, ενώ η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, αφού και οι γηπεδούχοι «έψαχναν» το γκολ της νίκης. Η Λαμία «φλέρταρε» με το 2-1 στο 77' όταν βγήκε στο τρανζίσιον, ο Μπα έστρωσε στον Σκόνδρα που πλάσαρε μέσα από την αντίπαλη περιοχή, αλλά ο Μήτογλου έκανε σωτήρια, για τον Βόλο, την προβολή και ύστερα στις καθυστερήσεις. Πιο συγκεκριμένα στο 90'+2', όταν ο Μπα πήρε την κατοχή στη μεσαία γραμμή, κουβάλησε την μπάλα μέχρι τα καρέ του Κλέιμαν, πάτησε περιοχή, αλλά ο γκολκίπερ του Βόλου (με τη βοήθεια των αμυντικών του), του έκλεισε το πεδίο και απέκρουσε το πλασέ του.

Ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι απείλησαν με το σουτ του Ριένστρα (78', ο Επασί δύσκολα σε κόρνερ) και την κεφαλιά του Δουβίκα (81', εκ νέου σωστή αντίδραση από τον γκολκίπερ της Λαμίας), αλλά καμία ομάδα δεν βρήκε δίχτυα και το 1-1 παρέμεινε.

MVP: Ο Κλέιμαν. Ο γκολκίπερ του Βόλου αντέδρασε σωστά σε αρκετές περιπτώσεις, όπως του Ρόμανιτς στο πρώτο ημίχρονο, του Ανχελ Μαρτίνεθ στο 47' και του Μπα στις καθυστερήσεις. Σε καίρια σημεία κράτησε «όρθια» την ομάδα του.

Στο ύψος του: Η Λαμία είχε σε πολύ καλή ημέρα τους Ντέλετιτς, Αραμπούλι. Ο Σέρβος σκόραρε και πήγαινε στο 1 vs 1, ενώ ο Γεωργιανός «έφτιαξε» το γκολ της ισοφάρισης και το τετ α τετ του Ρόμανιτς, ενώ «φλέρταρε» δις με το γκολ στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε και δοκάρι. Ο Βόλος με την είσοδο του Νίνη βελτιώθηκε άρδην, ενώ πολύ δραστήριος ήταν και ο φορ του Δουβίκας (όμορφη κίνηση και τελείωμα στο 1-0).

Αδύναμος κρίκος: Ο Γκρίλο. Ο Αργεντινός ξεκίνησε στο αριστερό άκρο της άμυνας του Βόλου και στο διάστημα που αγωνίστκε η πλευρά του δέχθηκε πολύ πίεση.

Η «γκάφα»: Την έκανε η άμυνα του Βόλου στις καθυστερήσεις, όταν ο Μπα πήρε την κατοχή στη μεσαία γραμή και κουβάλησε την μπάλα μέχρι τα καρέ του, χωρίς όμως να βρει δίχτυα.

Το «στραγάλι»: Ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ απέβαλε με 2 κίτρινες τον Ντέλετιτς, απόφασή του που έφερε διαμαρτυρίες στην πλευρά των φιλοξενουμένων. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν φάουλ του Ρόμανιτς επί του Ντεντάκη στην αρχή της φάσης του 1-1, αλλά μετά από εξέταση στο VAR το γκολ μέτρησε κανονικά.

Το «ταμείο» του gazzetta.gr; Πολύ όμορφο παιχνίδι. Στο ημίωρο θα μπορούσεν να ήταν 0-2 ή και 0-3, ενώ στο φινάλε και οι δύο ομάδες «έψαξαν» τη νίκη. Δεν ήρθε για καμία και η Λαμία έχασε μοναδική ευκαιρία να «πιάσει» την ΑΕΛ στην προτελευταία θέση και έμεινε ουραγός.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Φεράρι, Σάντσες, Μήτογλου, Γκρίλο (34' Νίνης), Ριένστρα, Μπαρτόλο, Περέα (46' Ντεντάκης), Μπαριέντος (84' Κρητικός), Σάντος, Δουβίκας.

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ανχελ Μαρτίνες, Τζανδάρης (66' Μπιάρνασον), Μπεχαράνο, Τιρόνε (46' Καραμάνος), Ντέλετιτς, Ρόμανιτς (90' Προβυδάκης), Αραμπούλι (65' Μπα)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Κορακάκη για Μπεκατώρου: Αξιέπαινη η πράξη της – Οι θύτες πρέπει να κοιμούνται και να ξυπνούν με τον φόβο


Ο Δένδιας ενημερώνει τα κόμματα για τις διερευνητικές επαφές: Το πρόγραμμα των συναντήσεων

Δύο κορωνοπάρτι στη Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες και πρόστιμα στους διοργανωτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης