ΠΑΟΚ: Εξετάζει Φεράρι κι άλλους για αντί-Γιαννούλη

ΠΑΟΚ: Εξετάζει Φεράρι κι άλλους για αντί-Γιαννούλη

O ΠΑΟΚ εξετάζει τις επιλογές του στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί από την παραχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς.

ferrari-volos

Το deal μεταξύ ΠΑΟΚ και Νόριτς για την παραχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, με τους «ασπρόμαυρους» να ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του Έλληνα διεθνή αμυντικού, ο οποίος θα αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για την Αγγλία.

Η πρώτη λύση φαντάζει να είναι ο Φράνκο Φεράρι του Βόλου, μια περίπτωση που είχε εξεταστεί εδώ και καιρό, αλλά δεν φαντάζει και εύκολη καθώς σε δέκα ημέρες αναλαμβάνουν οι νέοι ιδιοκτήτες, που ίσως θέλουν να έχουν ρόλο στη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Στο τραπέζι διαχρονικά υπάρχει το όνομα του Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό στο χέρι που τον έχει κρατήσει τρεις μήνες εκτός δράσης, ενώ χρειάζεται τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το εξωτερικό, που μπορούν να αγωνιστούν στο αριστερό άκρο της άμυνας, το σίγουρο είναι πως ο «Δικέφαλος» δεν μπορεί να πορευτεί μόνο με τη λύση του Άντριαν Περέιρα  


Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης