ΠΑΟΚ: Μια ανάσα από τη συμφωνία με Νόριτς για Γιανούλη

ΠΑΟΚ: Μια ανάσα από τη συμφωνία με Νόριτς για Γιανούλη

Πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Ελληνα διεθνή αμυντικού είναι ΠΑΟΚ και Νόριτς - Θετικός και ο ποδοσφαιριστής στο να μετακομίσει στην Αγγλία

5126476
O Δημήτρης Γιαννούλης αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία με τη φανέλα της Νόριτς!

Οι εξελίξεις στο θέμα του τρέχουν γρήγορα με τον Έλληνα διεθνή αμυντικό του ΠΑΟΚ να έχει συμφωνήσει με την ομάδα του «Κάροου Ρόουντ» και απομένει να υπάρξει οριστική συμφωνία μεταξύ και των δύο συλλόγων.

Άμεσα ο Γιαννούλης θα ταξιδέψει στην Αγγλία και αρχικά θα υπάρξει ο δανεισμός του για τους επόμενους έξι μήνες, με τη Νόριτς να καταβάλει 500.000 ευρώ και το καλοκαίρι να πληρώνει 7 εκ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Ο ΠΑΟΚ επιδίωξε από το καλοκαίρι να ανανεώσει το συμβόλαιο του 25χρονου διεθνή οπισθοφύλακα, οι συζητήσεις του Όλαφ Ρέμπε με τον Δημήτρη Γιαννούλη δεν κατέληξαν σε συμφωνία, οπότε από την στιγμή που ήρθε τώρα η πρόταση από την αγγλική ομάδα να κρίνεται συμφέρουσα η πώλησή του.

Το ζητούμενο είναι αν ο «Δικέφαλος» προχωρήσει στην απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου μπακ, καθώς ο νεαρός Περέιρα δεν έχει πείσει ότι μπορεί να αποτελέσει βασική επιλογή, ενώ πάντα υπάρχει η λύση της μεταφοράς του Αντρέ Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης