ΠΑΟΚ: Η Νόριτς ζήτησε δανεικό τον Γιαννούλη

ΠΑΟΚ: Η Νόριτς ζήτησε δανεικό τον Γιαννούλη

Η αγγλική ομάδα θέλει τον διεθνή αριστερό μπακ - Η πρώτη πρόταση δεν ικανοποίησε τον ΠΑΟΚ, αλλά η υπόθεση παραμένει ανοικτή

giannoulis
Για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη ενδιαφέρεται και μάλιστα πολύ... ζεστά η Νόριτς η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει κάνει και κίνηση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του παίκτη.

Η πρόταση αυτή αφορούσε τον δανεισμό του σε πρώτη φάση αλλά με υποχρεωτική απόκτησή του στο τέλος της σεζόν, η οποία όμως κρίθηκε πως δεν είναι συμφέρουσα και ο Δικέφαλος δεν την έκανε αποδεκτή.

Συγκεκριμένα, αφορούσε τον δανεισμό του διεθνούς Έλληνα άσου με 500 χιλιάδες ευρώ στον ΠΑΟΚ και υποχρεωτική καταβολή του 7,5 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι στην ελληνική ομάδα στην περίπτωση που η Νόριτς κατάφερνε να πάρει την άνοδο στην Premier League

Ωστόσο όπως αναφέρουν στην Αγγλία, η Νόριτς δεν τα έχει βάλει κάτω και ετοιμάζει νέα πρόταση στον ΠΑΟΚ για να κάνει δικό της τον νεαρό άσο.

Στη Θεσσαλονίκη οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν το ενδιαφέρον την αγγλικής ομάδας και τις προθέσεις της για νέα προσφορά, όχι όμως και το πότε αυτή η προσφορά θα κατατεθεί.

Αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά στον ΠΑΟΚ είναι πως δεν έχουν καμία πρόθεση να παραχωρήσουν τον Γιαννούλη χωρίς να ικανοποιηθούν απόλυτα οι απαιτήσεις τους και η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη. Αυτή αγγίζει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ και φυσικά αυτό που επισημαίνουν οι διοικούντες τον Δικέφαλο του Βορρά είναι η επιθυμία του Γιαννούλη. Εάν αυτός εκφράσει την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή ή όχι.


Πηγή:www.sport-fm.gr


Ειδήσεις σήμερα: 

«Η θάλασσα ήταν όλη του η ζωή»: Θρήνος για τον θάνατο του Ολυμπιονίκη Λεωνίδα Πελεκανάκη από κορωνοϊό

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Κάτας

Γιάννης Γκέλιος: Ενας Σερραίος γκολκίπερ «τιμωρός» της Μπάγερν

Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ο Παπασταθόπουλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης