Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουλβς 1-0: Με λυτρωτή Ράσφορντ βλέπει κορυφή - Δείτε το γκολ

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουλβς 1-0: Με λυτρωτή Ράσφορντ βλέπει κορυφή - Δείτε το γκολ

Ο Ράσφορντ λύτρωσε τη Γιουνάιτεντ στις καθυστερήσεις, έδωσε τη νίκη 1-0 επί της Γουλβς και την έστειλε στη 2η θέση της Premier League και στο -2 από τη Λίβερπουλ

united_rashford
Η Γιουνάιτεντ αποχαιρετά το 2020 με χαμόγελα και πίστη πως μπορεί να επιστρέψει ξανά στην κορυφή της Premier League. Για να βρεθεί όμως στο -2 από τη Λίβερπουλ χρειάστηκε να έρθει στο 93΄ το γκολ... λύτρωσης από τον Ράσφορντ. Η τύχη βοήθησε τον διεθνή φορ, ο οποίος με το έβδομο φετινό του τέρμα και πρώτο στο Ολντ Τράφορντ χάρισε στη Μάντσεστερ πολύτιμη νίκη 1-0 επί της Γουλβς!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c85lui0gp2vd-sf)


Η Γουλβς παρουσιάστηκε με ενδεκάδα που ο μέσος όρος ηλικίας δεν ξεπερνούσε τα 26 έτη (25 έτη και 109 ημέρες), η νεαρότερη από τον Απρίλιο του 2012. Η ομάδα του Σάντο μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πιο κινητική, με σωστή κυκλοφορία της μπάλας. Μάλιστα, είχε και τρία καλά σουτ στο πρώτο τέταρτο, αλλά Νέτο, Βιτίνια και Νέβες δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον Ντε Χέα, ο οποίος και είχε εξαιρετικές τοποθετήσεις. Η Γιουνάιτεντ δεν έβρισκε λύσεις, ο Τέλες αν και ανέβαινε συχνά στην επίθεση δεν μπορούσε να βοηθήσει δημιουργικά.

Η Γουλβς στο 23' είχε την πρώτη καλή ευκαιρία, αλλά η κεφαλιά του Σαΐς βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 26' για να δούμε την πρώτη... υποψία ευκαιρίας των γηπεδούχων, όταν από τη σέντρα του Μάτιτς, ο Καβάνι δεν μπόρεσε να βρει όπως ήθελε τη μπάλα. Ωστόσο, στο 34' οι «Κόκκινοι» έχασαν την καλύτερη ευκαιρία στο ματς, αφού ο Μπρούνο Φερνάντες με κοντινό πλασέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πατρίσιο. Ωστόσο, η Μάντσεστερ δεν μπορούσε να «πατήσει» σε αυτή τη φάση, αντίθετα η αντίδραση ήρθε από τη Γουλβς, η οποία πλησίασε στο γκολ με τον Σαΐς, αλλά και πάλι ο Ντε Χέα εξουδετέρωσε.

Το α’ μέρος μπορεί να μην είχε φάσεις, αλλά είχε καλό ρυθμό και διαστήματα με ωραίο ποδόσφαιρο. Το β΄ μέρος για 45 λεπτά περίπου δεν είχε σχεδόν τίποτα. Η Γουλβς κυκλοφορούσε σωστά τη μπάλα, αλλά δεν είχε τον τρόπο να φανεί απειλητική. Μαγκουάιρ και Μπαϊγί καθάριζαν όλες τις φάσεις, με τη Μάντσεστερ να προσπαθεί, αλλά χωρίς να είναι σε θέση να δημιουργήσει. Ο Μαρσιάλ πήρε τη θέση του Γκρίνγουντ, αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί.

Λυτρωτής ο Ράσφορντ!
Κλείσιμο
Στο 69’ ήταν η πρώτη… φάση, ο Καβάνι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Η Μάντσεστερ πίεζε στο τελευταίο τέταρτο, ο Πογκμπά είχε ένα εξαιρετικό σουτ στο 75’, αλλά ο Πατρίσιο έδιωξε σωτήρια… Το παιχνίδι πήγαινε στο μηδέν, η Γουλβς ήταν ευχαριστημένη, αλλά η τύχη δεν ήταν σύμμαχός της. Στο 90+3΄ο Ράσφορντ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Σαΐς, άλλαξε πορεία και λύτρωσε τους «Κόκκινους»! Θα αποδειχθεί κρίσιμο γκολ στη μάχη του τίτλου; Θα το δείξει η ιστορία!

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μπαϊγί, Μπισάκα, Μαγκουάιρ, Τέλες (46' Σο), Μάτιτς, Πογκμπά, Μπρούνο (90' Μακ Τόμινεϊ), Γκρίνγουντ (64' Μαρσιάλ), Ράσφορντ, Καβάνι

Γουλβς: Πατρίσιο, Κόαντι, Κίλμαν, Χούβερ, Αϊτ Νούρι, Μουτίνιο, Σαΐς, Νέβες, Βιτίνια (55' Ποντένσε), Τραορέ, Νέτο (68' Φάμπιο Σίλβα)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Eμβόλιο κορωνοϊού της AstraZeneca: Απίθανο να εγκριθεί στην ΕΕ εντός του Ιανουαρίου

Χρυσοχοΐδης: «Το 2021 είναι ο χρόνος της ασφάλειας. Το εμβόλιο και ο φράχτης»

Εμβόλιο για τον κορωνοϊό: Ποιες είναι και με ποια σειρά θα γίνει ο εμβολιασμός στις ευπαθείς ομάδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης