Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ 2-0: Η πιο εύκολη «Boxing Day» - Δείτε τα γκολ

Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ 2-0: Η πιο εύκολη «Boxing Day» - Δείτε τα γκολ

Με τους Γκουντογκάν-Τόρες να υπογράφουν την 12η σερί εντός έδρας νίκη επί της Νιούκαστλ, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε άκοπα το δώρο της «Boxing Day» στον εαυτό της (2-0) και πλησίασε στο -5 την πρωτοπόρο Λίβερπουλ - Διπλό η Έβερτον και μόνη 2η

city_everton
Η καλύτερη σχέση που έχει χτίσει ποτέ στο «σπίτι» της ήταν αυτή απέναντι στη Νιούκαστλ. Με 11 σερί νίκες στα πιο πρόσφατα ματς για την Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε την παραμικρή διάθεση να κάνει «δώρο» κάποιο διαφορετικό αποτέλεσμα, ανήμερα της Boxing Day. Αντ’ αυτού, νίκησαν χωρίς το παραμικρό άγχος, έστω και με το… οικονομικό 2-0 και πέτυχαν τον σκοπό τους, που δεν ήταν άλλος από το να μείνουν αήττητοι για 6ο σερί ματς και να πλησιάσουν την πρωτοπόρο Λίβερπουλ στο -5.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c831thn101b5-sf)


Οι Καρακάξες παρέταξαν «μπλόκο» (5-4-1), αλλά η ευφυΐα του Ραχίμ Στέρλινγκ ξεκλείδωσε από πολύ νωρίς την άμυνά τους για το 1-0. Ο Άγγλος εξτρέμ έκανε άψογη προσποίηση σε κλειστό χώρο και σέρβιρε την κατάλληλη στιγμή στον Γκουντογάν στο 14’, γράφοντας το υπ’ αριθμόν 150 γκολ που έχει συμμετοχή στη Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα. Αφού ο Ντε Μπρόινε νικήθηκε στο ανεπανάληπτο τετ-α-τετ από τον Ντάρλοου στο 34’ και η ομάδα του Στιβ Μπρους περιοριζόταν σε απόλυτα παθητικό ρόλο, ο Φεράν Τόρες «τελείωσε» το παιχνίδι στο 54’, πλασάροντας ανενόχλητος από τη μικρή περιοχή μετά το κακό γύρισμα του Φερνάντες. Έτσι, ο Ισπανός έπιασε τον Στέρλινγκ στην πρώτη θέση των σκόρερ της Σίτι φέτος με 7 γκολ και είναι παράλληλα ο νεότερος τοπ-σκόρερ από ομάδες του Top-5 της Ευρώπης μετά τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Πλέον, οι Πολίτες βρίσκονται στην 5η θέση με 26 βαθμούς κι ένα ματς λιγότερο από Λέστερ (28) και Έβερτον (29).

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Κανσέλο, Στόουνς, Ντίας, Άκε, Γκουντογκάν (90' Φόντεν), Ρόδρι (57’ Φερναντίνιο), Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ, Τόρες (78’ Αγουέρο).

Κλείσιμο
Νιούκαστλ (Στίβεν Μπρους): Ντάρλοου, Γιέντλιν, Σερ, Φερνάντες, Κλαρκ, Ρίτσι (66’ Λιούις), Μέρφι, Χέιντεν, Λόνγκσταφ, Άλμιρον (82’ Γκέιλ), Ζοέλιντον (71’ Κάρολ).

Τέταρτη σερί νίκη και σταθερά 2η η Έβερτον

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c831ya3xd7ll-sf)


Κινδύνεψε να χαλάσει το σερί στην έδρα της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όμως, η Έβερτον βρήκε στο φινάλε τον δρόμο προς τα δίχτυα και την 4η διαδοχική νίκη στην Premier League. Χάρη στο γκολ του Σίγκουρντσον στο 80’, τα Ζαχαρωτά του Κάρλο Αντσελότι πέρασαν από το «Μπράμαλ Λέιν» και συνεχίοζουν και μετά το χρονικό ορόσημο της «Boxing Day» να είναι μόνοι στη 2η θέση και το -2 από τη συμπολίτισσα Λίβερπουλ (με ματς περισσότερο).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Λουτράκι: Άφησε... οδηγίες για την κηδεία του, μοίρασε την περιουσία του και αυτοκτόνησε!

Ντοκουμέντo: Ο Ζολώτας περιγράφει τις αντιδράσεις για την ιστορική του ομιλία

Παπαθανάσης: Πότε θα γίνουν ανακοινώσεις για το lockdown – Δύσκολη η πρόβλεψη για την εστίαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης