Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Φουλ για την υπεράσπιση του League Cup-Δείτε τα γκολ

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Φουλ για την υπεράσπιση του League Cup-Δείτε τα γκολ

 Οι «Πολίτες» διέλυσαν τους «Κανονιέρηδες» στο Λονδίνο με 4-1 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του θεσμού

αρσεναλ-σιτι_1-4
Η Σίτι έδειξε πως θέλει περισσότερο την κούπα του Λιγκ Καπ και το απέδειξε μέσα στο Λονδίνο! Η Μάντσεστερ διέλυσε με 4-1 την Άρσεναλ και βρέθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Αντίθετα, οι Λονδρέζοι μετά την κάκιστη πορεία στο πρωτάθλημα δεν μπόρεσαν να δείξουν κάτι καλύτερο στο Λιγκ Καπ και... φως στο τούνελ δεν φαίνεται.

Η κάτοχος του περσινου Λιγκ Καπ θέλησε με το... καλημέρα να δείξεί οτι θέλει να κρατήσει το κύπελλο στο Μαντσεστερ. Ο Ζιντσένκο έκανε τη σέντρα και ο Ζεσούς με κεφαλιά πέτυχε το 7ο του γκολ στη διοργάνωση. Η Άρσεναλ στην πρώτη της καλή φάση βρήκε δίχτυα με υπέροχη κεφαλιά του Λακαζέτ κάνοντας το 1-1.

Στο 55' όμως  ο Μαχρέζ εκτέλεσε το φάουλ και ο Ρούναρσον έκανε τη γκάφα, μιας κι έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του με αποτέλεσμα να γινει το 1-2. Δεύτερη τελική για τη Σίτι, δεύτερο γκολ στην επανάληψη, μιας και στο 59' ο Φόντεν (από θέση οφσάιντ) από ασίστ του Φερναντίνιο πέτυχε το 1-3. Στο 73' ήρθε και το τέταρτο γκολ, με τον Λαπόρτ να διαμορφώνει το 1-4 με ωραία κεφαλιά.




Άρσεναλ: Ρούναρσον, Μουστάφι, Σοάρες, Κολάσινατς, Μαγκαγιάες, Ελνένι (66' Ρόου), Νάιλς, Θεμπάγιος, Γουίλοκ, Μαρτινέλι (49' Πεπέ), Λακαζέτ (77' Μπαλογκάν)

Μαν. Σίτι: Στέφεν, Κανσέλο, Λαπόρτ, Ντίας, Φερναντίνιο, Ζιντσένκο, Σίλβα (70' Τόρες), Ρόδρι (77' Γουόκερ), Φόντεν, Μαχρέζ, Ζεσούς (74' Αγουέρο)

Κλείσιμο
Πηγη:Gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα: 

Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο και πάλι ο Ρέαμπτσιουκ

Ζιντάν: «Με ενοχλεί που η Μπαρτσελόνα μιλάει για διαιτησία»

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν ο Μακ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης