Ολυμπιακός - Μπαρτζώκας: Δεν ξέρω σε ποιους να βασιστώ

Ολυμπιακός - Μπαρτζώκας: Δεν ξέρω σε ποιους να βασιστώ

Οι δηλώσεις του προπονητή των «ερυθρόλευκων» μετά την ήττα από τη Βαλένθια στο ΣΕΦ

5207113
Η Βαλένθια νίκησε τον Ολυμπιακό και πανηγύρισε δίκαια στο ΣΕΦ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρουσιάστηκε απογοητευμένος στις δηλώσεις του, περισσότερο για τη νοοτροπία ορισμένων παικτών του παρά για την προσπάθεια τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Βαλένθια, άξιζε να κερδίσει 100%. Εμείς δεν αξίζαμε κάτι από αυτό το ματς. Είχαμε λάθος νοοτροπία στο πρώτο ημίχρονο και είμαι απογοητευμένος γι'αυτό. Δεν είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε από εκτός έδρας νίκη και ξεκινάμε το ματς με διαφορετικές πεντάδες, αλλά με σταθερά ίδια συμπεριφορά. Δεν θέλαμε να ακουμπήσουμε κανέναν αντίπαλο. Είπαμε ότι θέλουμε να παίξουμε δυνατά, αλλά μόνο η Βαλένθια έπαιξε έτσι.

Η δουλειά μου δεν είναι να δημιουργώ το ταλέντο των παικτών. Αυτό υπάρχει. Μπορούμε να το δούμε. Η φιλοσοφία όμως, το πνεύμα για μάχη, αυτά που πρέπει να κάνουμε στο παρκέ, όλα αυτά είναι δική μου ευθύνη. Δεν ξέρω πόσο θα πάρει και σε ποιους μπορώ να βασιστώ, αλλά αργά ή γρήγορα θα το βρω.

Αν πας να παίξεις το παιχνίδι "μία κατοχή εμείς, μία εσείς", χωρίς κανόνες, απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα και ταλέντο, δεν έχεις ελπίδα. Δεχτήκαμε 50 πόντους στο ημίχρονο. Τον τόνο τον επιβάλεις από την πρώτη επαφή. Εμείς είχαμε μόνο αντίδραση και ποτέ δράση. Σε κάθε φάση που θέλαμε δύναμη, πίστη, μαχητικό πνεύμα, υστερήσαμε. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Έχασαν 11 σουτ και πήραν 7 επιθετικά ριμπάουντ. Πήραν δύο συνεχόμενα σε μία φάση. Αν δεν πας εκεί να πάρεις την μπάλα, τότε έχεις λάθος αντίληψη. Πρέπει να έχουμε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία, ειδικά σε ένα παγωμένο γήπεδο. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, είναι δική μου ευθύνη αυτό».
Για τις λίγες αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο: «Στο τρίτο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε, βγάλαμε κάποια αντίδραση. Έχουμε πολλούς παίκτες και συνεχόμενα ματς. Αποφάσισα να πάω με αυτό το rotation».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ζιντάν για Μπενζεμά: «Ο καλύτερος Γάλλος επιθετικός της ιστορίας»

Ποδοσφαιριστής γράφει ιστορία επιλέγοντας να παίξει με μάσκα!

Παναθηναϊκός: «Σεβαστείτε την ιστορία, τέτοιες συμπεριφορές προσβάλλουν το ευρωπαϊκό μπάσκετ»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης