Premier League: Το μονότερμα δεν ήταν αρκετό... Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Μπρομ 1-1

Premier League: Το μονότερμα δεν ήταν αρκετό... Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Μπρομ 1-1

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα έχασε σωρεία ευκαιριών, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς

23552584
Αυτό κι αν ήταν κάζο… Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν κάκιστη απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, είδε την εστία της να παραβιάζεται έπειτα από 10 ώρες και παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην αντίπαλό της και μάλιστα μέσα στο Ετιχαντ. Ετσι, έμεινε στο – 4 από την κορυφή της Premier League. Στον αντίποδα, η Μπρομ πήρε ανάσα και ο Μπίλιτς ψήφο εμπιστοσύνης.

H Σίτι μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και προσπάθησε για το εύκολο γκολ. Ωστόσο, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τη Μπρομ, όμως ο Γκραντ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Εντερσον. Η Μάντσεστερ είχε τον έλεγχο, έφτανε με ευκολία στην αντίπαλη εστία, αλλά δεν μπορούσε να φανεί απειλητική.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:



Κλείσιμο
Ωστόσο, στο 30ο λεπτό οι «Πολίτες» στην πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία κατάφεραν να σκοράρουν. Ο Κανσέλο άρχισε τη φάση, ο Στέρλινγκ έκανε την ασίστ και ο Γκουντογκάν με πλασέ πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ στην PL. Η Γουέστ Μπρομ αντέδρασε και στο 32' πλησίασε στην ισοφάριση, αλλά ο Γκάλαγκερ νικήθηκε από τον Εντερσον. Η Σίτι συνέχισε την πέιση, αλλά το σουτ του Κανσέλο δε βρήκε στόχο. Η Μπρομ πάντως ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα, όταν από το σουτ του Αζάγι, η μπάλα βρήκε στον Ντίας και άλλαξε πορεία. Ετσι, το αυτογκόλ του Ισπανού έβαλες τέλος στο απίθανο σερί των 10 ωρών και οκτώ λεπτών που η Σίτι κράτησε ανέπαφη την εστία της.

To σκηνικό στην επανάληψη ήταν ένας μονόλογος της Σίτι, η οποία πίεσε ασφυκτικά την εστία της αντιπάλου. Βέβαια, τα κενά στην άμυνα λίγο έλειψε να της στοιχίσουν, μιας και στο 49' οι Baggies πλησίασαν στο γκολ με τον Φίλιπς. H Σίτι απείλησε με τον Ζεσούς κι έγινε ακόμα πιο πιεστική με την είσοδο του Αγουέρο. Η κατοχή έφτασε στο 75%, όμως η Μάντσεστερ απέτυχε να σκοράρει βλέποντας στο 91' τον Τζόνστον ν' απομακρύνει με το πόδι την κεφαλιά του Γκουντογκάν και με τον ίδιο τρόπο μια άλλη κεφαλιά του Στέρλινγκ στο 93'!

Μαν. Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Κανσέλο, Μέντι (75' Γουόκερ), Ακε, Ντίας, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Φόντεν (76' Αγουέρο), Στέρλινγκ, Ζέσους

Γουέστ Μπρομ (Σλάβεν Μπίλιτς): Τζόνστον, Γκιμπς, Αζαγι, Φούρλονγκ, Ο' Σέι, Φίλιπς (87' Πέλτιερ), Λίβερμορ (80' Κροβόνοβιτς), Σόιερς, Ντιανγκανά, Κάλαγκερ, Γκραντ (70' Οστιν)

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Λαπροβίτολα: «Είχα συμφωνήσει και διάβαζα όλα τα μηνύματα των φίλων του Παναθηναϊκού!»

Επέστρεψε στην δράση ο Τσεχ, αλλά ήταν εκτός τόπου και χρόνου (βίντεο)

Δεν... βλέπεται η Άρσεναλ: Οπαδός έβαλε την μάσκα στα μάτια του κατά την ήττα από την Μπέρνλι (φώτο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης