Μαρτίνς: «Ο πρόεδρος είναι δίπλα μας και περιμένει αντίδραση»

Μαρτίνς: «Ο πρόεδρος είναι δίπλα μας και περιμένει αντίδραση»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Πόρτο

martins_11
Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκρυψε πως υπάρχει απογοήτευση στον Ολυμπιακό για την κατάληξη της πορείας στο Champions League, αλλά τόνισε πως περιμένει αντίδραση. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στο μήνυμα που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την ήττα από την Πόρτο.

«Είμαστε απογοητευμένοι και λυπημένοι, γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος να χάνει με αυτόν τον τρόπο αυτά τα παιχνίδια. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε, αλλά όλες οι ομάδες περνάνε από δύσκολες φάσεις. Έτσι και ο Ολυμπιακός, αλλά είμαστε σίγουροι πως θα την ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη φάση. Ήδη προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα μας με τη Λαμία και είναι σημαντικό για μας να παίξουμε με δύναμη, χαρακτήρα και να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός», ανέφερε ο 50χρονος τεχνικός στη Nova.

Για το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ομάδα, είπε: «Είναι πάντα δίπλα μας, έτοιμος να μας υποστηρίξει, αλλά περιμένει τα καλύτερα από μας. Είναι εδώ για να μας στηρίζει, ώστε να δίνουμε το καλύτερο. Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή, αλλά πρέπει να βγούμε από αυτή. Μας είπε ότι περιμένει από μας το καλύτερο και ότι είναι εδώ για να δει από μας να αντιδρούμε».

Όσο για το ματς με τη Λαμία, είπε: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Στο Champions League είχαμε πρόβλημα στο γκολ, αλλά στο πρωτάθλημα έχουμε την καλύτερη επίθεση και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να σκοράρουμε. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Η Λαμία παίζει κλειστά και θα χρειαστεί χαρακτήρα και σωστή συμπεριφορά. Θα πρέπει να μιλήσει η προσωπικότητα των ποιοτικών ποδοσφαιριστών μας, θα πρέπει να παίξουμε με πάθος. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και πρέπει να το κάνουμε και στη Λαμία».

Ερωτηθείς για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Τιάγκο Σίλβα την Κυριακή, απάντησε: «Ο Τιάγκο είναι σε πολύ καλή φάση, είναι έτοιμος, έχει ρυθμό και το βλέπουμε. Έδωσε καλή εικόνα όταν είχε προβλήματα, όταν πέρασε μια δύσκολη φάση με τραυματισμούς. Θα παίξει την Κυριακή».

Τέλος, για το αν έχει προτίμηση ή πρόβλεψη για την κλήρωση των «32» του Europa League, είπε: «Είναι ένα μίνι Champions League. Όποια ομάδα κι αν βρεθεί στο δρόμο μας θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: AstraZeneca και Ρωσία ξεκινούν δοκιμές για να συνδυάσουν τα εμβόλιά τους!

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Ο πλήρης οδικός χάρτης των γιορτών - Ποια καταστήματα θα λειτουργήσουν

Μητσοτάκης: Η απειλή κυρώσεων στην Τουρκία είναι το καλύτερο εργαλείο που έχουμε στη διάθεσή μας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης