Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Φούλαμ 2-0: Πλησίασε την κορυφή με περίπατο - Δείτε τα γκολ

Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Φούλαμ 2-0: Πλησίασε την κορυφή με περίπατο - Δείτε τα γκολ

Εύκολο απόγευμα για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Φούλαμ με 2-0 και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά στη βαθμολογία της Premier League από Τότεναμ και Λίβερπουλ που αγωνίζονται την Κυριακή

mancity1
Χωρίς να... ιδρώσει και με τους Στέρλινγκ και Ντε Μπρόινε να κινούν τα νήματα, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 2-0 της Φούλαμ στο Etihad και πλησίασε στους τρεις βαθμούς από την κορυφή και τις Τότεναμ και Λίβερπουλ, οι οποίες παίζουν την Κυριακή κόντρα σε Άρσεναλ και Γουλβς αντίστοιχα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7l0eaxv3gdl-sf)


Η Σίτι μπήκε με σκοπό να «καθαρίσει» το ματς από νωρίς και τα κατάφερε. Ο Στέρλινγκ αφού είδε τον Αρεόλα να τον σταματάει στο 5', στο αμέσως επόμενο λεπτό πήρε ρεβάνς και εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Ντε Μπρόινε πλάσαρε στη γωνία στο τετ-α-τετ για το 1-0.

Οι «Πολίτες» συνέχισαν να απειλούν με τους Ντε Μπρόινε (12') και Κανσέλο (16') και το δεύτερο γκολ φαινόταν πως είναι θέμα χρόνου να έρθει. Τελικά αυτό έγινε στο 25' όταν ο Στέρλινγκ ανατράπηκε από τον Άντερσον μέσα στην περιοχή, το πέναλτι υποδείχθηκε και ο Ντε Μπρόινε εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0. Μάλιστα ο Στέρλινγκ έγραψε ιστορία στην Premier League αφού έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα κερδισμένα πέναλτι.

Οι παίκτες της Σίτι βρίσκονταν με κλειστά μάτια, με τον Στέρλινγκ να έχει άλλες δύο σπουδαίες στιγμές στο πρώτο μέρος στο 32' και στο 44', αλλά στην πρώτη ο Αρεόλα απέκρουσε εντυπωσιακά και στη δεύτερη η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο.

Κλείσιμο
Οι «Πολίτες» ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος με 445 πάσες, αριθμό που δεν είχε πιάσει καμία άλλη ομάδα τη φετινή σεζόν στα πρώτα ημίχρονα. Ο Ντε Μπρόινε στο 50' λίγο έλειψε να κάνει το 3-0 αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε το δοκάρι, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Βέλγος μεσοεπιθετικός είδε τον Αρεόλα να τον σταματάει.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα άφησαν το πόδι από το... γκάζι από εκεί και έπειτα. Στο 70' ένα σουτ του Ρούμπεν Ντίας πέρασε πάνω από το οριζόντιο, στην τελευταία ουσιαστική φάση του παιχνιδιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκουαρδιόλα δεν πραγματοποίησε ούτε μία αλλαγή!

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Μεντί, Ρούμεν Ντίας, Στόουνς, Κανσέλο, Ρόδρι, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Ζέσους

Φούλαμ (Σκοτ Πάρκερ): Αρεόλα, Ρόμπινσον, Ανταραμπιόγιο, Αντερσον, Αΐνα, Ανγκισά, Ριντ (68' Λεμινά), Λόφτους-Τσικ (82' Κέρνι), Λούκμαν, Ντε Κόρντοβα-Ριντ (72' Καμαρά), Καβαλέιρο

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: Υπέγραψαν μέχρι το 2024 οι Καμαρά, Μπα και Σισέ

Ινφαντίνο «Το VAR βοηθά το ποδόσφαιρο - Ορισμένοι διαιτητές δεν έχουν ωριμάσει με αυτό»

Ο πατέρας του Τσιτσιπά σχολιάζει το tweet για τα Harrods: «Οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης