Champions League: Θρίαμβος για Λειψία - Συνεχίζει στο Europa η Κράσνονταρ - Δείτε τα γκολ

Champions League: Θρίαμβος για Λειψία - Συνεχίζει στο Europa η Κράσνονταρ - Δείτε τα γκολ

Θρίαμβος για τη Λειψία σε ματσάρα με επτά γκολ, ισοφάρισε τη Γιουνάιτεντ στην κορυφή  - Οριστικά εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας του Champions League η Μπασάκ αν οι Παριζιάνοι πάρουν βαθμούς - Στον άλλο όμιλο, η Κράσνονταρ με το 1-0 επί της Ρεν εξασφάλισε και μαθηματικά την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League, αφήνοντας εκτός Ευρώπης τους Γάλλους

Krasno-Ren
Η Λειψία προηγήθηκε με 0-2 και 1-3, είδε τον Καχβετσί να κάνει χατ-τρικ αλλά κέρδισε 4-3 και εξασφάλισε μαθηματικά την παρουσία της στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Στο άλλος ματς η Κράσνονταρ νίκησε 1-0 τη Ρεν με γκολ του Μάρκους Μπεργκ (71’) και εξασφάλισε την τρίτη θέση στον Ε’ όμιλο και το εισιτήριο για το Europa League.

5ος όμιλος

Κράσνονταρ-Ρεν 1-0 : Ο Μπεργκ την έστειλε στο Europa League

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7ika6vae5ip-sf)

Ο Μάρκους Μπεργκ, με το δεύτερο γκολ του στο Champions League, χάρισε στην Κράσνονταρ την πρώτη νίκη της ιστορίας της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και, ταυτόχρονα, την τρίτη θέση του πέμπτου ομίλου και το εισιτήριο για τους «32» του Europa League.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο 45λεπτο, με τον Σουηδό άλλοτε επιθετικό του Παναθηναϊκού να χάνει τις δύο πιο σημαντικές ευκαιρίες απέναντι από τον Ρομέν Σαλέν, ο οποίος έγινε ο γηραιότερος Γάλλος που κάνει ντεμπούτο στο Champions League τον 21ο Αιώνα, σε ηλικία 36 ετών και 126 ημερών.

Κλείσιμο
Η Ρεν ανέβηκε πολύ στο δεύτερο μέρος, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για γκολ, αλλά πλήρωσε για άλλη μια φορά την αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, όπως και στα προηγούμενα ευρωπαϊκά της παιχνίδια.

Ο Μπεργκ δεν άφησε ατιμώρητη αυτή την αστοχία και, μετά από ασίστ του Μαρτίνοβιτς, κατάφερε με ωραία κίνηση και έξοχο πλασέ με το εξωτερικό να νικήσει τον Σαλέν (71'), σημειώνοντας το γκολ που, εντέλει, έδωσε στην Κράσνονταρ τη νίκη, την τρίτη θέση και το εισιτήριο για τους «32» του Europa League.

Κράσνονταρ (Μουράντ Μουσάεβ): Σαφόνοβ – Σμόλνικοβ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Ραμίρες – Βιλχένα, Καμπελά – Βάντερσον (66' Σουλεϊμάνοβ), Γκαζίνσκι (87' Καμπόλοβ), Κλάεσον – Μπεργκ (90'+1' Άρι).

Ρεν (Ζιλιέν Στεφάν): Σαλέν – Τραορέ, Ντα Σίλβα, Νιαμσί, Τριφέρ – Ντοκού, Καμαβινγκά (82' Ταΐτ), Νζονζί, Λεά Σιλικί (65' Γκρενιέ), Μπουριγκό (73' Γκμποχό) – Ινού (65' Νιάνγκ).


Μπασακσεχίρ – Λειψία 3-4: Πήρε την αδιανόητη ματσάρα στο 90'+2'

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7ikvdn66rpd-sf)


Ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια των ομίλων του Champions League έστησαν Μπασακσεχίρ και Λειψία. Και μπορεί οι Τούρκοι να πληγώθηκαν στο φινάλε και οι Γερμανοί να τράβηξαν λαχνό, αλλά οι ουδέτεροι είδαμε σοβαρή μπαλάρα και υπέροχα γκολ. Τελικά οι φιλοξενούμενοι έφυγαν από την Πόλη με το υπέρ τους 3-4, το οποίο πήραν στο 90'+2' και τώρα μπορούν να αισθάνονται ότι το μέλλον τους στη διοργάνωση θα κριθεί από τους ίδιους.

Το ματς είχε δυνατό ρυθμό από το ξεκίνημα, αλλά αυτός στο τέλος έγινε φρενήρης και προς τις δύο εστίες. Πόουλσεν (26') και Μουκιελέ (43') έδωσαν καθαρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, αλλά Καχβετσί γενικότερα θα τους έβαζε πολύ δύσκολα στον αγώνα και όλα τα γκολ στο χατ τρικ του θα ήταν απίθανα curlers. Το πρώτο ήρθε στο 45'+2'.

Η πρώτη φάση που έκρινε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι, ήρθε στο 64' όταν ακυρώθηκε η ισοφάριση των Τούρκων, αλλά στην εξέλιξή της, ο Ντάνι Όλμο έκανε το 1-3. Ο Καχβετσί όμως με σούπερ μακρινό φαλτσαριστό (72') και τρομερό φάουλ (85'). Η Λειψία είχε και δύο δοκάρια, με το δεύτερο να είναι για highlight. Και εκεί που όλα έδειχναν ισοπαλία, εμφανίστηκε με μακρινή βολίδα ο Σόρλοθ με το πρώτο γκολ του με τη Λειψία και της χάρισε το τρίποντο.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Champions League: Ο Κέλεχερ έσωσε την Λίβερπουλ αλλά ο Κλοπ δεν... ξέρει πως τον λένε (φωτό + βίντεο)

Champions League: Σκέφτονται αλλαγή του format με 10 ματς στους ομίλους και 32 ομάδες συνολικά!

Ντιέγκο Μαραντόνα: Γονείς αντέδρασαν για γκράφιτι που σχεδιάστηκε σε σχολείο στην Καλαμαριά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης