Μαρτίνς: «Περίεργη η στάση του διαιτητή σε όλον τον αγώνα»

Μαρτίνς: «Περίεργη η στάση του διαιτητή σε όλον τον αγώνα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV δεν περιορίστηκε μόνο στα λάθη της ομάδας του Ολυμπιακού αλλά μίλησε και για τη στάση του διαιτητή Μανθάνο στο ματς με τη Μαρσέιγ

martins_marseig
Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ και την ήττα με 2-1 στο Βελοντρόμ, στάθηκε στην περίεργη στάση που είχε ο διαιτητής, Χεσούς Χιλ Μανθάνο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε για:

Για το ματς με τη Μαρσέιγ: «Συνέβησαν πάρα πολλά πράγματα. Νομίζω πως ξεκινήσαμε πολύ καλά, μπήκαμε πολύ καλά και είμαστε ικανοποιημένοι από όσα πετύχαμε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν μπήκαμε καθόλου συγκεντρωμένοι και επιπλέον κάναμε ένα πολύ σοβαρό λάθος που προκάλεσε το πέναλτι και το γκολ που δεχτήκαμε για το 1-1. Νομίζω πως σε αυτό το επίπεδο τέτοια λάθη δεν μπορούνε να γίνονται γιατί πραγματικά τα πληρώνεις ακριβά και επίσης δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι από την αρχή του δεύτερου μέρους μέχρι και το γκολ. Αυτό νομίζω πως μας κόστισε το αποτέλεσμα».

Για την 3η θέση και τη διαιτησία: «Νομίζω πως πραγματικά όλα εξαρτώνται από εμάς. Είναι ένας τελικός το ματς με την Πόρτο, θα τα δώσουμε όλα, γνωρίζοντας ότι έχουμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα, παρόλα αυτά το θέλουμε πάρα πολύ έχουμε τις φιλοδοξίες και την ικανότητα να περάσουμε στους "32" του Europa League και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε».

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σταθώ και σε κάτι ακόμα. Παρόλο που όλοι γνωρίζουν ότι δεν θέλω να σχολιάσω τις φάσεις το πέναλτι, γιατί θέλω να τις δω πιο ψύχραιμα και με περισσότερο χρόνο και περισσότερη ηρεμία, θα ήθελα να σχολιάσω τη γενικότερη συμπεριφορά του διαιτητή σήμερα, ο οποίος έδειξε μια περίεργη στάση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Επίσης θα ήθελα να πω πως σε φάσεις κρίσιμες κατά τη διάρκεια του ματς δεν υπήρχαν μπάλες στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω σε μια διοργάνωση τόσο μεγάλη όσο το Champions League, αυτό δεν είναι λογικό και ωραίο να συμβαίνει, δεν κάνει καλό στο ποδόσφαιρο και μας κόστισαν και όσον αφορά τον ρυθμό μας, αλλά και γενικότερα ήταν μια άσχημη εικόνα σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση».

Δηλώσεις κ. Μαρτίνς (Μαρσέιγ - Ολυμπιακός) / Mr. Martins statements (Marseille - Olympiacos) ​
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Champions League: Ο Κέλεχερ έσωσε την Λίβερπουλ αλλά ο Κλοπ δεν... ξέρει πως τον λένε (φωτό + βίντεο)

Champions League: Σκέφτονται αλλαγή του format με 10 ματς στους ομίλους και 32 ομάδες συνολικά!

Ντιέγκο Μαραντόνα: Γονείς αντέδρασαν για γκράφιτι που σχεδιάστηκε σε σχολείο στην Καλαμαριά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης