Champions League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Παρί 1-3: Αψίδα θριάμβου στο Νησί - Δείτε τα γκολ

Champions League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Παρί 1-3: Αψίδα θριάμβου στο Νησί - Δείτε τα γκολ

Η περσινή φιναλίστ του Champions League Παρί έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά έφυγε από το Ολντ Τράφορντ με ένα σπουδαίο διπλό βάζοντας σε μπελάδες πλέον τη Γιουνάιτεντ - Ο Νεϊμάρ άνοιξε το σκορ στο 6', ωστόσο ο Ράσφορντ με τυχερό γκολ έκανε το 1-1 στο 32' και μέχρι το 60' η Γιουνάιτεντ έχασε απίθανες ευκαιρίες - Έτσι στο 69' ο Μαρκίνιος πέτυχε το 1-2, στο 71' αποβλήθηκε ο Φρεντ και στις καθυστερήσει ο Νεϊμάρ διαμόρφωσε το τελικό 1-3

parissg-0
Στο Παρίσι της την είχε... κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο “Ολντ Τράφορντ” της απάντησε όμως η Παρί με τον ίδιο τρόπο και ακόμα καλύτερα.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας πέρασαν από τον αγγλικό Βορρά με 1-3 (σ.σ.: 1-2 είχε νικήσει η Γιουνάιτεντ) και έβαλαν φωτιά στον 8ο όμιλο, ο οποίος επιφυλάσσει πλέον το πιο συναρπαστικό φινάλε στο φετινό Champions League (σ.σ.: μαζί με τον 2ο όμιλο).

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7in7quh7idd-sf)


Το παιχνίδι είχε τρομερή ένταση και πολλές φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να το παίρνουν, έχοντας λίγη περισσότερη τύχη.

Η Παρί ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και από τα πρώτα λεπτά έψαξε το γκολ με τον Νεϊμάρ μόλις στο 6' να βρίσκεται  στην πλάτη της άμυνας πετυχαίνοντας το 0-1

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7ikoqzpmc9l-sf)


Μετά το 25' η Γιουνάιτεντ ανέβηκε, έκανε κάποιες μικροευκαιρίες και τελικά ο Ράσφορντ με μακρινό σουτ (32') είδε την μπάλα να κορντάρει σε αντίπαλο και να καταλήγει στα δίχτυα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7il70cpbkw1-sf)


Στο δεύτερο ημίχρονο αρχικά η Παρί φάνηκε να μην μπαίνει στο γήπεδο και οι γηπεδούχοι κυριαρχούσαν χάνοντας απίθανες ευκαιρίες για να προηγηθούν.

Αρχικά με τον Μαρτιάλ που αστόχησε εξ επαφής και κατόπιν σε φάση διαρκείας όπου ο Καβάνι είχε δοκάρι και μετά ο Μαρτιάλ δεν μπόρεσε ξανά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Και αφού δεν τα έβαλε εκείνη, το έκανε ο Μαρκίνιος με προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ (69'), ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό αποβλήθηκε ο Φρεντ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7imfguv4pm9-sf)


Με παίκτη λιγότερο πλέον οι γηπεδούχοι το πλήρωσαν δεχόμενοι και τρίτο γκολ με τον Νεϊμάρ στις καθυστερήσεις.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c7imty0vxvop-sf)


Αυτό σημαίνει ότι η Παρί έχει πλεονέκτημα έναντι της Γιουνάιτεντ στην ισοβαθμία και μία δικιά της νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της Μπασακσεχίρ, της είναι αρκετή για την 1η θέση. Γιουνάιτεντ και Λειψία θα λύσουν τις διαφορές τους στη Γερμανία, με τους Αγγλους να βολεύονται και με ισοπαλία χάρη στο 5-0 του πρώτου ματς τους.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Γουάν-Μπισάκα, Τέλες, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Μπρούνο Φερνάντες, Καβάνι (79' Φαν ντε Μπέεκ), Ράσφορντ (74' Πογκμπά), Μαρσιάλ (79' Γκρίνγουντ)

Παρί (Τόμας Τούχελ): Κέιλορ Νάβας, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Φλορέντσι (78' Κέρερ), Ντιαλό, Περέιρα, Παρέδες (65' Ερέρα), Βεράτι (78' Ραφίνια), Νεϊμάρ, Μπαπέ, Κεν (65' Μπάκερ).

Αποτελέσματα (5η αγωνιστική)
Μπασακσεχίρ – Λειψία 3-4
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρί 1-3

Βαθμολογία
1. Μαν. Γιουνάιτεντ 9 (13-7)
2. Παρί 9 (8-5)
3. Λειψία 9 (8-10)
4. Μπασακσεχίρ 3 (6-13)

Τελευταία αγωνιστική (8 Δεκεμβρίου)
Παρί – Μπασακσεχίρ
Λειψία – Μαν. Γιουνάιτεντ

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης