Λαπόρτα: «Ο Μέσι αγαπάει την Μπάρτσα, θα μας δώσει μια ευκαιρία»

Λαπόρτα: «Ο Μέσι αγαπάει την Μπάρτσα, θα μας δώσει μια ευκαιρία»

Αισιόδοξος ότι ο Λιονέλ Μέσι θα δώσει μια ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα για να τα βρουν για νέο συμβόλαιο, εμφανίστηκε ο άλλοτε πρόεδρος Τζουάν Λαπόρτα, κατά την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του για τις εκλογές της 24ης Ιανουαρίου του 2021

laporta-messi
Την εποχή που Τζουάν Λαπόρτα και Λιονέλ Μέσι συνέπεσαν στην Μπαρτσελόνα, ο σύλλογος βίωσε τις πιο ένδοξες σελίδες της ιστορίας του, τις οποίες φιλοδοξεί να επαναλάβει ο άλλοτε πρόεδρος, όπως τόνισε κατά την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του για τις εκλογές της 24ης Ιανουαρίου του 2021.

«Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Μέσι αγαπάει την Μπάρτσα» δήλωσε ο Λαπόρτα σχετικά με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, το συμβόλαιο του οποίου με τους Μπλαουγκράνα λήγει το καλοκαίρι.

«Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ απογοητευμένος για το πώς του έχουν συμπεριφερθεί. Αλλά επιμένω ότι ο Μέσι αγαπάει την Μπάρτσα και σίγουρα θα μας δώσει μια ευκαιρία» πρόσθεσε ο άλλοτε πρόεδρος του καταλανικού συλλόγου.

«Θεωρώ εαυτόν ικανό, για τον σεβασμό και την εκτίμηση που έχουμε ο ένας στον άλλο, να έχω μια συζήτηση μαζί του, όταν θα πρέπει να γίνει, για να τον βοηθήσω να αποφασίσει και να γίνει το καλύτερο για την Μπάρτσα και για εκείνον» πρόσθεσε ο Λαπόρτα, ξεκαθαρίζοντας ότι ακόμα δεν έχει μιλήσει με τον Μέσι και θα το κάνει μετά τις εκλογές, εφόσον βεβαίως όλα πάνε καλά για την προσπάθεια του ίδιου να επιστρέψει στο προεδρικό τιμόνι της Μπάρτσα.

«ΟΧΙ» ΣΕ 250 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ

«Ξέρω ότι θα μας δώσει περιθώριο. Στην ζωή όλα μπορούν να συμβούν. Είναι αλήθεια ότι σίγουρα θα έχει προτάσεις άλλων συλλόγων, αλλά πάντα είχε» επισήμανε ο 58χρονος δικηγόρος, αποκαλύπτοντας ότι «το 2006 ο Μοράτι (σ.σ. τότε πρόεδρος της Ίντερ) έδινε 250 εκατομμύρια ευρώ και είπα «όχι». Εκεί είδα την αγάπη του Μέσι και της οικογένειάς του στην Μπάρτσα. Με ρώτησε ο πατέρας του τι θα έκανα ως πατέρας και του είπα ότι το καλύτερο ήταν να μείνει. Μιλάμε για το 2006».

Ο Λαπόρτα πρόσθεσε ότι «εκείνος (σ.σ. ο Μέσι) και η οικογένειά του είναι μια χαρά εδώ, στην Καταλονία. Τους αρέσει η ζωή τους στην Βαρκελώνη και το Καστελδεφές (σ.σ. παραθαλάσσια κωμόπολη όπου βρίσκεται το σπίτι του Λέο). Το θέμα του Μέσι δεν είναι οικονομικό, γι' αυτό πρέπει να είμαστε το ύψος ως σύλλογος. Πρέπει να δίνουμε ένα τράτο σχεδόν οικογενειακό στους παίκτες. Αν είχαν γίνει νωρίτερα οι εκλογές, ίσως να μην ήμασταν πια σε αυτή την κατάσταση».

Καταλήγοντας για το ίδιο θέμα, ο κατά πολλούς πιο πετυχημένος πρόεδρος στην ιστορία της Μπάρτσα συμπλήρωσε πως «έχουμε μια σχέση σεβασμού και αγάπης. Το καλύτερο για εκείνον είναι να περιμένει να δει ποιος θα κερδίσει στις εκλογές και τι του προτείνει. Πιστεύω ότι με μια καλή πρόταση, ο Μέσι θα επέλεγε την Μπάρτσα. Εκείνος μας γνωρίζει και ξέρει πως φερόμαστε στους παίκτες, στην Μασία. Αν για κάτι είμαι περήφανος, είναι ότι πάντα κάναμε όσα του είπα. Θέλουμε ένα φιλόδοξο πρότζεκτ, το οποίο θα κυριαρχήσει ξανά στο Champions League και θεωρώ ότι με τον Λέο στο ρόστερ υπάρχουν τα υλικά για ένα καλό σύνολο. Είναι σημαντικό να επιστρέψει το χαμόγελο στον σύλλογο και στην ομάδα. Ελπίζω να φτάσουμε εγκαίρως για να γίνει αυτή η κουβέντα».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ρομέν Γκροζάν: Ο οδηγός που βγήκε ζωντανός από την πύρινη κόλαση

Champions League: Με Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός στη Μασσαλία


Λεοπόλδο Λούκε: Με λυγμούς ο γιατρός του Μαραντόνα εξηγεί γιατί δεν ευθύνεται για τον θάνατό του (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης