Δείτε βίντεο: Οι παίκτες της Μπόκα πανηγυρίζουν γκολ μπροστά στη συγκινημένη κόρη του Μαραντόνα στο «Λα Μπομπονέρα»

Δείτε βίντεο: Οι παίκτες της Μπόκα πανηγυρίζουν γκολ μπροστά στη συγκινημένη κόρη του Μαραντόνα στο «Λα Μπομπονέρα»

Πριν την σέντρα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Αργεντινής, οι παίκτες της Μπόκα Τζιούνιος και της Νιούλες Ολντ Μπόις  τίμησαν τον «Ντιεγκίτο» , ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα και των δυο ομάδων

boca
Μπόκα Τζούνιορς και Νιούελς Ολντ Μπόις απέτισαν φόρο τιμής στον αείμνηστο Ντιέγκο Μαραντόνα πριν από το παιχνίδι τους την Κυριακή.

Πριν την σέντρα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Αργεντινής, οι παίκτες των δυο ομάδων τίμησαν τον «Ντιεγκίτο» φορώντας φανέλες της Εθνικης Αργεντινής με τον Μαραντόνα τυπωμένο στο μπροστά μέρος και το 10 με το ονομά του πίσω, ενώ και ο διαιτητής της συνάντησης είχε γράψει «Gracias Diego» στο πίσω μέρος της φανέλας του.

boca4


Στο «Alberto J. Armando Stadium» γνωστό και ως «Λα Μπομπονέρα» υπήρχαν παντού πανό του Μαραντόνα, ωστόσο η πιο συναισθηματική στιγμή ήταν όταν ο Έντβιν Καρντόνα σημείωσε το πρώτο γκολ της Μπόκα στο 12ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ και όλοι οι παίκτες πανηγύρισαν το 1-0 μπροστά από τη σουίτα του Ντιέγκο στην οποία βρισκόταν η κόρη του Νταλμά, η οποία ξέσπασε σε κλάματα.


Κλείσιμο


μποκα-κορη




Ο θρύλος της Αργεντινής, ο οποίος πέθανε την Τετάρτη σε ηλικία 60 ετών, έπαιξε και στις δυο ομάδες κατά τη διάρκεια της ιστορικής καριέρας του - κερδίζοντας έναν τίτλο με την Μπόκα το 1981 πριν ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του περιπέτεια στη Βαρκελώνη με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

boca3


Για την ιστορία η Μπόκα νίκησε με 2-0 την Νιούελς και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος Αργεντινής.


Ειδήσεις σήμερα: 

Σοκαριστικό ατύχημα στη Formula 1: Εξερράγη το μονοθέσιο του Γκροζάν

Κόμπι Μπράιαντ: Τον Μάιο η είσοδός του στο Hall of Fame

Ντιέγκο Μαραντόνα: Απάντησε ο γιατρός του με δάκρυα στα μάτια: «Δεν υπήρξε ιατρική αμέλεια, επέλεξε μια κακή ζωή»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης