Premier League, Τσέλσι-Τότεναμ 0-0: Άνοστη σούπα, δίκαιη μοιρασιά

Premier League, Τσέλσι-Τότεναμ 0-0: Άνοστη σούπα, δίκαιη μοιρασιά

Τσέλσι και Τότεναμ ήθελαν τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής της  Premier League αλλά κατάφεραν να ακυρώσουν η μία την άλλη και να προσφέρουν ένα κακό θέαμα 

chelsea-tottenham34
Αμφότερες βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση. Εύλογα υπήρχε προσμονή για κάτι πιο εντυπωσιακό από αυτό που παρουσίασαν στο “Στάμφορντ Μπριτζ”.

Τσέλσι και Τότεναμ φρόντισαν επιμελώς τα... νώτα τους, κράτησαν πίσω το μηδέν. Η συνέπεια ήταν ένα βαρετό ντέρμπι χωρίς γκολ (0-0), το οποίο όμως χαροποίησε όλους τους άλλους φιλόδοξους διεκδικητές του τίτλου και φέτος σε αυτήν την απρόβλεπτη σε αποτελέσματα Premier League, δεν είναι και λίγοι...

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-c7fyj8f98ejl-sf)


Η Τσέλσι πάτησε λίγο πιο επιθετικά στο γήπεδο, αλλά αυτό στην πραγματικότητα δεν μπόρεσε να το μετουσιώσει σε καλές στιγμές στην εστία του Γιορίς, παρά μονάχα με ένα επικίνδυνο σουτ του Μάουντ στο 81'.

Κάπως έτσι ο Φρανκ Λάμπαρντ παρέμεινε αήττητος κόντρα στον δάσκαλό του, Ζοσέ Μουρίνιο (2 νίκες, 1ισοπαλία). Το σημαντικό για τους Μπλε είναι ότι παρέμειναν δίχως ήττα κόντρα στην Τότεναμ για 14ο διαδοχικό 90λεπτο σε όλες τις διοργανώσεις (8-6-0), ενώ την ίδια στιγμή οι φιλοξενούμενοι έπιασαν τη Λίβερπουλ στην κορυφή.

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Μεντί, Τιάγκο Σίλβα, Ζουμά, Τσίλγουελ, Τζέιμς, Καντέ, Κόβατσιτς, Μάουντ, Βέρνερ (74' Πούλισικ), Ζίγιεχ (83' Χάβερτς), Αμπραχαμ (79' Ζιρού)

Τότεναμ (Ζοσέ Μουρίνιο): Γιορίς, Ρόντον, Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Οριέ, Χόιμπιεργκ, Σισοκό, Ντομπελέ (65' Λο Σέλσο), Σον (90' Μόουρα), Μπέργκβαϊν, Κέιν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης