Super League 1, Λαμία-ΠΑΟΚ 0-2: Ξεκούραστο τρίποντο - Δείτε τα γκολ

Super League 1, Λαμία-ΠΑΟΚ 0-2: Ξεκούραστο τρίποντο - Δείτε τα γκολ

Ο ΠΑΟΚ για μία ακόμη χρονιά πέρασε νικηφόρα από την Λαμία και σκαρφάλωσε στη 2η θέση της βαθμολογίας της Super League 1 - Στο 12' ο Τζόλης άνοιξε το σκορ και στο 64' ο Βιείρίνια με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 - Στο 55' οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μη αποβολή του Τζόλη ο οποίος κλώτσησε τον Σκόνδρα, ενώ στον ΠΑΟΚ διαμαρτύρονται για μη καταλογισμό πέναλτι του Επασί στον Ίνγκασον

PAOK
Ξεκινώντας με πολλές αλλαγές καθώς ο Πάμπλο Γκαρσία προτίμησε να ξεκουράσει παίκτες, αλλά και να δώσει ευκαιρίες σε άλλους, ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα να περάσει από το ΔΑΚ Λαμίας. Οι Θεσσαλονικείς πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, επικράτησαν με 2-0 φτάνοντας έτσι τους 21 βαθμούς, ενώ ανέβηκαν και στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα ξεπερνώντας τον Άρη. Από την άλλη οι Λαμιώτες σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν κατάφεραν να κερδίσουν παραμένοντας χωρίς νίκη και με μόλις 2 βαθμούς συγκομιδή αντιμετωπίζουν ήδη σοβαρά προβλήματα για την παραμονή.

Με πολλές αλλαγές και 4-2-3-1 ο ΠΑΟΚ
O Πάμπλο Γκαρσία προχώρησε σε εκτεταμένες αλλαγές στην ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, αντί του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ενώ η τετράδα της άμυνας για θα αποτέλεσαν οι Ουαγκέ (δεξιά), Ινγκασον – Μιχαηλίδη (κέντρο) και Περέιρα (αριστεράς.


Στο χώρο της μεσαίας γραμμής ο Αουγκούστο θα επέστρεψε στο πλευρό του Καντουρί με τον Νινούα μπροστά τους και τους Τζόλη - Μουργκ στις πτέρυγες στο 4-2-3-1 του Πάμπλο Γκαρσία. Στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Σφιντέρσκι.

Με 4-2-3-1 και η Λαμία
Κλείσιμο
Όσον αφορά την Λαμία κατέβηκε με τον Επασί τέρμα στο 4-2-3-1, ο Σκόνδρας δεξί μπακ, ο Μπαχανάκ αριστερό και στόπερ του Ασίγκμπα και Αντέτζο. Αμυντικά χαφ οι Μπεχαράνο, Μπουλουλής, Ντέλετιτς και Ρόμανιτς στα άκρα, με τους Τσούκαλο και Καραμάνο πιο μπροστά.



Ξεκίνημα με γκολ για τον ΠΑΟΚ
Παίζοντας συνεχόμενους αγώνες εντός και εκτός συνόρων, ο ΠΑΟΚ θέλει ματς με ομάδες όπως η φετινή Λαμία που βαθμολογικά δείχνει πως δεν είναι και ο πιο δυνατός αντίπαλος, να τελειώνει όσο γίνεται πιο νωρίς. Με αυτό το σκεπτικό μπήκαν στον αγώνα οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία και μόλις στο 12' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Η φάση ξεκίνησε από τον Ελ Καντουρί που πάσαρε στον Ουαγκέ, αυτός γύρισε ωραία στον Τζόλη και ο νεαρός επιθετικός άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ που πέτυχε αυτό που ήθελε, ένα γρήγορο γκολ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-c7fuvrwdul0x-sf)


Καλή στιγμή για τον Μουργκ και τέλος το πρώτο
Από εκείνο το σημείο και μέχρι το 29' ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να έχει τον έλεγχο, χωρίς όμως να έχει κάνει κάποια φάση μπροστά στην εστία της Λαμίας, που από την πλευρά της δεν απειλούσε καθόλου τον αντίπαλό της. Έτσι φτάσαμε στο 29' με τον Μουργκ να φεύγει απέναντι στον Επασί μετά από λάθος γύρισμα του Αντέτζο και τον τερματοφύλακας της Λαμίας να καταφέρνει να διώχνει την τελευταία στιγμή. Αυτή ήταν και η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους, εκτός φυσικά του γκολ του ΠΑΟΚ.

Ξεκίνημα με νέα μεγάλη ευκαιρία ο ΠΑΟΚ
Το ίδιο δυνατά που ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησε και το δεύτερο ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς θέλησαν από νωρίς να... καθαρίσουν το ματς και στο 54' βρέθηκαν μια ανάσα από το 0-2. Ο Μουργκ ήταν ο παίκτης που έκανε το γύρισμα στον Τζόλη, αλλά ο σκόρερ του 0-1 δεν κατάφερε από το ύψος της μικρής περιοχής να κάνει δύο τα τέρματα και της ομάδας του και τα δικά του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-c7fw25inb75t-sf)


Το «καθάρισε» ο αρχηγός
Πέντε λεπτά μόλις έφτασαν στον Αντελίνο Βιεϊρίνια για να καθαρίσει το ματς στο ΔΑΚ. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μπήκε ως αλλαγή στ ματς στο 59' και στο 64' με ένα υπέροχο φάουλ έκανε το 0-2 και έδωσε ουσιαστικά τέλος στην αναμέτρηση αυτή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-c7fwd2ggm90h-sf)


Από εκείνο το σημείο ως το τέλος το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η όντως τεράστια ευκαιρία του Βασιλόγιαννη στο 75' με τον παίκτη της Λαμίας να αστοχεί από το ύψος της μικρής περιοχής και να χάνει την ευκαιρία να βάλει και την ομάδα του και πάλι στο παιχνίδι.


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης