Bundesliga, Γκλάντμπαχ-Σάλκε 4-1: «Πάτησε» την ουραγό κι ανεβαίνει - Δείτε τα γκολ

Bundesliga, Γκλάντμπαχ-Σάλκε 4-1: «Πάτησε» την ουραγό κι ανεβαίνει - Δείτε τα γκολ

Μετά τον ευρω-θρίαμβο, η Γκλάντμπαχ κέρασε τεσσάρα και την ανήμπορη ουραγό, Σάλκε (4-1) και πήρε τα πάνω της, μειώνοντας στο -3 από την τετράδα της Bundesliga

gladbachh
Το προηγούμενο ραντεβού τους ήταν στις 17 Ιανουαρίου, την ημέρα που η Σάλκε κρατά σημαδεμένη στο καλεντάρι, αφού τότε γεύτηκε για τελευταία φορά ως σήμερα τη νίκη στο πρωτάθλημα. Η Γκλάντμπαχ, όμως, δεν είχε καμία διάθεση να δώσει ελπίδες αναβίωσης στους Βασιλικούς Μπλε.

Μετά την τεσσάρα επί της Σαχτάρ για το Champions League και την αναρρίχηση στην κορυφή του ομίλου τους, τα Πουλάρια έπραξαν ανάλογα και κόντρα στην ουραγό (4-1), παίρνοντας το αναγκαίο τρίποντο για να βελτιώσουν την πορεία τους στη φετινή Bundesliga, να πλησιάσουν στο -3 από την τετράδα.

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν με αξιώσεις μόνο στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ραμάν να σκοράρει μετά από ένα χρόνο και να φέρνει στα ίσα το ματς, έπειτα από το αρχικό 1-0 του Νόιχαους πέντε λεπτά νωρίτερα. Στο 36’, όμως, ο εκτελεστής πέρασε σε ρόλο δημιουργού και το γκολ του Βεντ επανέφερε τη Μπορούσια σε θέση οδηγού. Τιράμ στο 52’ και Βολφ στο 80’ ολοκλήρωσαν την αποστολή για την ομάδα του Μάρκο Ρόζε στο 2ο ημίχρονο, αφήνοντας τη Σάλκε σε θλιβερή κατάσταση και μόλις 3 βαθμούς μετά από 9 ματς. Προφανώς, στην τελευταία θέση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-c7f5mlczrrd5-sf)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

«Ο Γιάννης θα μείνει στους Μπακς»

Γκράφιτι του Μαραντόνα στην Τούμπα!

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο θαυμασμός του για τον Μάικλ Τζόρνταν και η λατρεία για τον Μανού Τζινόμπιλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης