Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι 5-0: «Ξέσπασε» και πλησίασε κορυφή - Δείτε τα γκολ

Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι 5-0: «Ξέσπασε» και πλησίασε κορυφή - Δείτε τα γκολ

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το καλύτερο φετινό ματς, διέλυσε με 5-0 τη Μπέρνλι και πλησίασε στην κορυφή της Premier League

city_bernley
Η Σίτι έκανε το καλύτερο φετινό ματς στην Premier League, διέλυσε με 5-0 την Μπέρνλι κι εκμεταλλεύθηκε ιδανικά τη γκέλα της Λίβερπουλ. Αλλωστε, μείωσε στους έξι από την κορυφή κι έχει ματς λιγότερο. Στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές οι «Πολίτες» είχαν 10 γκολ και απόψε βρήκαν εύκολα πέντε φορές δίχτυα. Xατ τρικ ο Μαχρέζ, πρώτο γκολ ο Μεντί, τραγικό ντεμπούτο του Πίκοκ Φάρελ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-c7f20g9l2zmp-sf)


Μπήκε δυνατά, πίεσε ασφυκτικά τη Μπέρνλι και στο 5' έστειλε το πρώτο μήνυμα με το χαμένο πλασέ του Τόρες. Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα ήρθε το γκολ. Η πίεση ψηλά έφερε το κλέψιμο και με τρεις πάσες (ασίστ του Ντε Μπρόινε) η μπάλα έφτασε στον Μαχρέζ που άνοιξε το σκορ. Η Μάντσεστερ είχε τον έλεγχο και όταν ανέβαζε ρυθμό πατούσε εύκολα περιοχή. Έτσι, στο 22' ήρθε με άψογο τελείωμα του Αλγερινού, ο οποίος έφτασε τα 60 γκολ στην Premier League. Η Σίτι έκανε ό,τι ήθελε και στο 26' ο Τόρες βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ δε μέτρησε ως οφσάιντ. «Τυχερός» στην ατυχία του ο Πίκοκ Φάρελ, γιατί αν μετρούσε θα ήταν στις... γκάφες της χρονιάς.

Σούπερ και στην επανάληψη η Σίτι
Οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν ιδανικά, ενώ η Μπέρνλι ήταν ανύπαρκτη επιθετικά. Ετσι, στο 41' ήρθε και το τρίτο γκολ. Ο Μπέντζαμιν Μεντί από αριστερά με μονοκόματο σουτ από μπαλιά του Ντε Μπρόινε έγραψε το 3-0 πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τους «Πολίτες».

Στην επανάληψη, οι «Πολίτες» ήταν ακόμα πιο κινητικοί, κυκλοφορούσαν εξαιρετικά, πίεζαν ψηλά και στο 66' πέτυχαν και τέταρτο γκολ. Πολύ όμορφη συνεργασία Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ, Γουόκερ και Ζέσους για το 4-0 από τον Φεράν Τόρες. Ο Ισπανός βγήκε μετά το γκολ και ο Φόντεν πήρε τη θέση του κι έκανε ασίστ. Στην πρώτη του επαφή (69') μοίρασε ιδανικά στο δεύτερο δοκάρι στον Μαχρέζ στο 69’ με τον Αλγερινό να σημειώνει χατ τρικ και να διαμορφώνει το 5-0. Μάλιστα, έγινε ο 2ος Αφρικανός της Σίτι που πετυχαίνει κάτι ανάλογο (είχε προηγηθεί ο Τουρέ).

Κλείσιμο
Η Σίτι κατέβασε ρυθμό, αλλά εκμεταλλευόμενη την τραγική εικόνα της Μπέρνλι δημιουργούσε φάσεις. Μάλιστα, στο 76' ο Ζεσούς βρήκε δίχτυα, πανηγύρισε, αλλά το VAR του στέρησε τη χαρά. Ούτε ο Μπρόινε στο 88' χρίστηκε σκόρερ, μιας και στο 88’ η σουτάρα σταμάτησε στο δοκάρι. Ηταν το 3ο διαδοχικό παιχνίδι των δυο ομάδων στο Ετιχαντ με το ίδιο σκορ (5-0)!

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

«Ο Γιάννης θα μείνει στους Μπακς»

Γκράφιτι του Μαραντόνα στην Τούμπα!

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο θαυμασμός του για τον Μάικλ Τζόρνταν και η λατρεία για τον Μανού Τζινόμπιλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης