Super League 1, ΑΕΛ-Ατρόμητος 0-0: Μηδέν θέαμα, μηδέν γκολ

Super League 1, ΑΕΛ-Ατρόμητος 0-0: Μηδέν θέαμα, μηδέν γκολ

 ΑΕΛ και Ατρόμητος σε ένα κακό ματς, έμειναν ισόπαλοι χωρίς γκολ για την 10η αγωνιστική της Super League 1  (Novasports 1)

aelneoo
Επιτέλους τέλος. Αυτό θα είπαν έστω και από μέσα τους όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο στο Αλκαζάρ. Ένα από τα χειρότερα φετινά παιχνίδια, με τους «βυσσινί» και τους «κυανόλευκους» να μένουν στο μηδέν έχοντας συνολικά δύο άντε τρεις καλές στιγμές μπροστά και στις δύο εστίες.

Με τον βαθμό αυτό η ομάδα του Γιάννη Τάτση που έκανε το ντεμπούτο του σήμερα έφτασε τους 6 και ανέβηκε στην 11η θέση, ενώ αυτή του Νταμίρ Κάναντι τους 13 και βρίσκεται πλέον στην 5η θέση της Super League Interwetten.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-c7f2oxsolmrl-sf)


Με 3-4-3 οι «βυσσινί»
Όσον αφορά τον αγώνα, ο Γιάννης Τάτσης στην πρώτη του ενδεκάδα στην ΑΕΛ ξεκίνησε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς σε ένα σύστημα 3-4-3. Κάτω από το τέρμα ήταν ο Νάγκι, οι Μιχαήλ, Ηλιάδης και Ζίζιτς στο κέντρο της άμυνας, ο Φιλίπ αριστερά, ο Μπέρτος δεξιά όλη την πλευρά με τους Σπαρβ και Μιλοσάβλιεβιτς δίπλα τους, ενώ την επιθετική τριάδα αποτέλεσαν οι Πλατέλλας, Πινακάς και Γιουνές.

Με 4-4-2 που άλλαξε στο 20' ο Ατρόμητος
Όσον αφορά τον Ατρόμητο, ο Νταμίρ Κάναντι ξεκίνησε με 4-4-2 που στο 20' το γύρισε σε 3-4-3. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Γιαννιώτης, δεξιά ο Κιβρακίδης, αριστερά ο Τομάσεβιτς και στο κέντρο της άμυνας οι Γούταςκαι Γκαλβάο. Την τετράδα του κέντρου πίσω από τους Χριστοδουλόπουλο και Μανούσο σε ρόμβο αποτέλεσαν οι Γκάλο ως αμυντικός χαφ, οι Μπουσούλατζιτς και Χαρίσης μπροστά του και δεκάρι ο Ραμπέλο.

Κλείσιμο
Μετά το 20' όπως αναφέραμε, γύρισε ο Γκάλο ως τρίτο κεντρικός αμυντικός και ο Μανούσος έγινε μόνος προωθημένος στο 3-4-3.

Τρεις φάσεις, μία σημαντική στο πρώτο ημίχρονο
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο κακό, όπως άλλωστε και το δεύτερο με την ΑΕΛ να δείχνει να έχει τον έλεγχο, να προσπαθεί να κάνει φάσεις, χωρίς να το καταφέρει, να έχει δύο τελικές και τον Ατρόμητο να είναι η ομάδα που έφτασε πιο κοντά στο γκολ.

Αρχικά η πρώτη τελική ήταν για τους γηπεδούχους με τον Πλατέλλα να εκτελεί το κόρνερ και τον Ηλιάδη με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα άουτ, ενώ στο 14' ο Πλατέλλας έκανε το σουτ και ο Γιαννιώτης έδιωξε. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση της ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, με την μεγαλύτερη να την έχει ο Ατρόμητος. Συγκεκριμένα στο 30' ο Μανούσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο πρώτο δοκάρι με τον Νάγκι να διώχνει με δυσκολία.

Από μία φάση στο δεύτερο
Το δεύτερο ημίχρονο θα λέγαμε πως ήταν ακόμα χειρότερο, καθώς εκτός από τις φάσεις που έτσι και αλλιώς δεν είχε ούτε το πρώτο, δεν είχε και ρυθμό. Οι δύο ομάδες έφτασαν από μία φορά κοντά στο γκολ. Αρχικά οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία με τον Ντουρμισάι να κάνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα άουτ, ενώ και πάλι η μεγαλύτερη χάθηκε από τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα στο 77' ο Μανούσος πάσαρε στον Μπουσούλαζιτς που μόνος του έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Από εκείνο το σημείο φάνηκε πως αυτό που ήθελαν οι δύο προπονητές ήταν να μην χάσουν, κάτι που τελικά κατάφεραν με το 0-0 να παραμένει ως το τέλος.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

«Ο Γιάννης θα μείνει στους Μπακς»

Γκράφιτι του Μαραντόνα στην Τούμπα!

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο θαυμασμός του για τον Μάικλ Τζόρνταν και η λατρεία για τον Μανού Τζινόμπιλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης