Ολυμπιακός: Ελλείψεις και διαιτησία του κόστισαν-Τα σενάρια πρόκρισης (βίντεο)

Ολυμπιακός: Ελλείψεις και διαιτησία του κόστισαν-Τα σενάρια πρόκρισης (βίντεο)

Μαρινάκης και Μαρτίνς στάθηκαν στο λάθος που έκρινε την αναμέτρηση-Τα σενάρια πρόκρισής του Ολυμπιακού και το Highlight της χθεσινής βραδιάς -Δείτε βίντεο

osfp-city
Οι πολλές και σημαντικές απουσίες βασικών του παικτών, αλλά και ένα λάθος από τον Ιταλό διαιτητή εμπόδισαν τον Ολυμπιακό από το να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι στο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάλεψαν κόντρα σε μια από τις πιο «πλούσιες» ομάδες της διοργάνωσης χωρίς τέσσερις παίκτες-κλειδιά (Ελ Αραμπί, Χασάν, Βαλμπουενά, Χολέμπας) όμως το γκολ του Φοντέ στο 31ο λεπτό ήταν αρκετό για τους «Πολίτες» ώστε να φύγουν νικητές από το Φάληρο. (Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα Ολυμπιακός-Μαντσεστερ Σίτι 0-1).




Κλείσιμο
Πάντως ο Ολυμπιακός έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του Ιταλού Μάσα, ο οποίος δεν είδε πριν το γκολ της Σίτι ότι είχε προηγηθεί φάουλ του Γκιντογκάν στον Ντρέγκερ. Σε αυτή την φάση που έκρινε την αναμέτρηση στάθηκαν τόσο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο προπονήτης των «ερυθρόλευκων» Πέδρο Μαρτινς.

Μαρινάκης: «Αλλοίωση στο αποτέλεσμα, υπήρχε φάουλ στον Ντρέγκερ πριν το γκολ»

«Παρόλο που παίξαμε σχεδόν με τη μισή ομάδα, μπορούσαμε να πάρουμε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Δυστυχώς σήμερα είχαμε μια αλλοίωση στο αποτέλεσμα, γιατί το μοναδικό γκολ της Σίτι προέρχεται από φάουλ που έγινε πάνω στον Ντρέγκερ. Ήταν καθαρή αγκωνιά, που έπρεπε να το είχαν δει στο VAR και να ενημερώσουν τον διαιτητή, αν δεν το είχε δει ο ίδιος. Δεν είναι ωραίο όταν οι παίκτες δίνουν τα πάντα, να μας αδικεί η διαιτησία για μια ακόμη φορά. Ειδικά αν μπορούν να το δουν στο VAR. Γι’ αυτό έχουμε το VAR. Πιστεύω πως το αξίζαμε. Είναι μια αδικία που ειλικρινά την περιμέναμε από αυτούς του διαιτητές. Έχουμε δύο ακόμη ματς και πιστεύουμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να περάσουμε. Έχουμε τα προβλήματά μας με τους τραυματισμούς και τον κορωνοϊό, αλλά στον Ολυμπιακό είμαστε για τα δύσκολα. Θα πρέπει να κερδίσουμε στο ματς με τον Άρη και μετά να πάμε να κάνουμε το ίδιο και στη Μασσαλία», τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.





Μαρτίνς: «Αν είχε δοθεί το φάουλ…»

Μετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε παράπονα για το γκολ της Μάντσεστερ Σίτι που χάρισε τη νίκη επί του Ολυμπιακού (0-1). Πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν έχει παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του. «Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Είχαμε πολλές απώλειες παικτών που φάνηκε ότι μας έλειπαν. Αν είχε δοθεί το φάουλ στον Ντρέγκερ, ίσως το γκολ να μην είχε μετρήσει. Πάντως η ομάδα έδειξε αξιοπρέπεια και χαρακτήρα», δήλωσε. Για τα κρίσιμα ματς που έπονται και αν περιμένει επιστροφές από τους απόντες είπε: «Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που ίσως επιστρέψουν. Ίσως τον Μπρούμα ή κάποιους παίκτες αν βγάλουν αρνητικό δείγμα. Πάντως στα αμέσως προσεχή ματς είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχουμε κάποιον διαθέσιμο».




Σα: «Τα δώσαμε όλα, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο»

Ο Ζοσέ Σα που σε ακόμα ένα παιχνιδι του Ολυμπιακού έκανε τη διαφορά υπερασπιζόμενος την εστία της ομάδας του, αναγνώρισε την ανωτερότητα της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και το πόσο δύσκολο ήταν το έργο τους. «Ήμασταν καλοί, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο να πάρουμε κάτι καλύτερο απέναντι σε μια τόσο καλή και μεγάλη ομάδα, όπως η Μάντσεστερ Σίτι. Τα δώσαμε όλα προσπαθώντας να πάρουμε τη νίκη ή την ισοπαλία, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συγχαρούμε τον αντίπαλο που μας κέρδισε», ανέφερε ο Πορτογάλος γκολκίπερ.




Τα σενάρια πρόκρισης

Η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 στο Καραϊσκάκη ήταν η 4η συνεχόμενη στην φετινή διοργάνωση και της... κλείδωσε την πρόκρισή στους «16» του θεσμού. Εκεί οπού για να βρεθεί ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί δυο νίκες στα παιχνίδια που ακολουθούν με Μαρσέιγ στην Γαλλία και Πόρτο στον Πειραιά και φυσικά οι Πορτογάλοι να ηττηθούν στην Αγγλία και παράλληλα να μειονεκτούν στην ισοβαθμία με τους «ερυθρολευκους». Πάντως οι Πειραιώτες σε περίπτωση που δεν ηττηθούν την ερχόμενη Τρίτη 1η Δεκεμβρίου στο «Βελοντρόμ», αυτόματα θα εξασφαλίσουν μίνιμουμ την 3η θέση και θα συνεχίσουν τουλάχιστον στο Europa League.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μάντσεστερ Σίτι 12 (10-1)
2. Πόρτο 9 (8-3)
- Ολυμπιακός 3 (1-6)
4. Μαρσέιγ 0 (0-9)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

5η Αγωνιστική (1/12)
Μαρσέιγ - Ολυμπιακός
Πόρτο - Μάντσεστερ Σίτι

6η Αγωνιστική (9/12)
Ολυμπιακός - Πόρτο
Μάντσεστερ Σίτι - Μαρσέιγ

Θερμό τετ-α-τετ ανάμεσα στον Γκουαρντιόλα και τον Φορτούνη στο φινάλε του αγώνα

Στα highligts της χθεσινής βραδιάς στο Καραϊσκάκη ήταν το τετ α τετ του Πεπ Γκουαρντιόλα με τον Κώστα Φορτούνη. Ο Ισπανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, στην αναμέτρηση των δυο ομάδων στην Αγγλία, οπού ο Έλληνας διεθνής δεν είχε ταξιδέψει, είχε εκφραστεί με καλά λόγια για τον άσο των Πειραιωτών. Έτσι μετά το τέλος του αγώνα στο Φάληρο ο Φορτούνης έσπευσε να τον ευχαριστήσει.





Ειδήσεις σήμερα:

Champions League: Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ


Ντιέγκο Μαραντόνα: Το χέρι του Θεού και το γκολ του... Θεού - Δείτε βίντεο

Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα: Ποιος ήταν το «Χρυσό Αγόρι» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης