Ντιέγκο Μαραντόνα: Το αφιέρωμα της Μπόκα Τζούνιορς στον «Θεό» της και η αναβολή του αγώνα της για το Copa Libertadores

Ντιέγκο Μαραντόνα: Το αφιέρωμα της Μπόκα Τζούνιορς στον «Θεό» της και η αναβολή του αγώνα της για το Copa Libertadores

Το  παιχνιδι της Μπόκα Τζούνιορς με την Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε για τους «16» του Copa Libertadores αναβλήθηκε ως ένδειξη πένθους

μαραντονα-μποκα
Η Μπόκα Τζούνιορς, η μία απ’ τις τρεις μεγάλες ποδοσφαιρικές «αγάπες» του Ντιέγκο Μαραντόνα, μαζί με τη Νάπολι και την Εθνική Αργεντινής, συγκλονισμένη από τον χαμό του το μεσημέρι της Τετάρτης (25/11), αφιέρωσε τέσσερις λέξεις για να «αποχαιρετίσει» τον μεγάλο Αργεντινό άσο.

«Αιώνια ευχαριστώ. Αιώνιε Ντιέγκο» ήταν το μήνυμα της ομάδας στο Twitter μαζί με μία φωτογραφία του σε πολύ νεαρή ηλικία, στην οποία πανηγύριζε μία μεγάλη νίκη της Μπόκα.



Λίγο αργότερα ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της και ένα βίντεο από στιγμές του Μαραντόνα με την φανέλα της οποίας ο «Ντιεγκίτο» κατέκτησε το 1981 το πρώτο του πρωτάθλημα. Άλλωστε η Μπόκα ήταν και ο σύλλογός που ο Μαραντόνα έγραψε τον ποδοσφαιρικό του επίλογο στις 30 Οκτωβρίου του 1997 την ημέρα των 37ων γενεθλίων του.


Κλείσιμο


Η Μπόκα Τζούνιορς όταν πληροφορήθηκε την δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του Ντιέγκο βρισκόταν στην Βραζιλία για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Copa Libertadores με την Ιντερνασιονάλ και ζήτησε από την διοργανώτρια αρχή να αναβληθεί ο αγώνας για να θρηνήσει τον χαμό του σπουδαιότερου ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει ποτέ την φανέλα της και δηλωμένου οπαδού της

Η Conmebol ανακοίνωσε πως το ματς της Μπόκα Τζούνιορς με την Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε για τους 16 του Copa Libertadores αναβλήθηκε ως ένδειξη πένθους και θα διεξαχθεί στις 2 Δεκεμβρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ντιέγκο Μαραντόνα: Δείτε την ταινία του Κουστουρίτσα για τον «Θεό της μπάλας» (βίντεο)

Ντιέγκο Μαραντόνα: Το χέρι του Θεού και το γκολ του... Θεού - Δείτε βίντεο

Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα: Ποιος ήταν το «Χρυσό Αγόρι» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης