Ρότσα: Είπα «όχι» στη μεταγραφή Μαραντόνα στον Παναθηναϊκό το 1994

Ρότσα: Είπα «όχι» στη μεταγραφή Μαραντόνα στον Παναθηναϊκό το 1994

«Είχα εξηγήσει στον πρόεδρο τους λόγους... δεν ήθελα να τον δούμε στο τέλος της καριέρας του σε αυτή την κατάσταση», δήλωσε ο άλλοτε προπονητής του «τριφυλλιού»

maradona_pao
Έφτασε ο Ντιέγκο Μαραντόνα ένα βήμα πριν τη μεταγραφή του σε ομάδα της Ελλάδας; Και όμως ναι. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αποκάλυψε στο trifilara.gr ότι το 1994 απέρριψε τον διάσημο συμπατριώτη του, εξηγώντας στην τότε διοίκηση τους λόγους που δεν επιθυμούσε την έλευσή του στον Παναθηναϊκό.

«Εξαιτίας μου δεν ήρθε στον Παναθηναϊκό, το 1994. Ο πρόεδρος μου είχε πετάξει το όνομα του σε μια ομιλία, του είχα πει όχι και του είχα εξηγήσει τους λόγους. Είχε περάσει πολλές περιπέτειες, αλλά δεν ήθελα να τον δούμε στο τέλος της καριέρας του σε αυτή την κατάσταση και ήταν πολύ ιδιαίτερος και δύσκολος στη συνεργασία. Δεν το μετάνιωσα. Γιατί ήθελα να έχω τον Μαραντόνα που θα έδινε ρεσιτάλ, γιατί τον αγαπούσα. Γι΄ αυτό το λόγο είχα πει όχι στον πρόεδρο», είπε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Και πρόσθεσε:

«Ήταν ο πιο μεγάλος παίκτης, η μεγαλύτερη προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο. Δεν θέλω να μιλήσω για την κακή ζωή και τα ναρκωτικά. Δεν θα υπάρξει άλλος σαν αυτόν. Γιατί ήταν όλα σε ένα. Πανέξυπνος, γρήγορος, δυνατός αν και αρκετά κοντός και με ένα πόδι και κατέκτησε τον ποδοσφαιρικό κόσμο με την αξία του. Θα πενθεί όλος ο πλανήτης».

Ειδήσεις σήμερα:

Ντιέγκο Μαραντόνα: Δείτε την ταινία του Κουστουρίτσα για τον «Θεό της μπάλας» (βίντεο)

Ντιέγκο Μαραντόνα: Το χέρι του Θεού και το γκολ του... Θεού - Δείτε βίντεο

Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα: Ποιος ήταν το «Χρυσό Αγόρι» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης