La Liga, Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Νέα γκέλα για τη «Βασίλισσα» - Δείτε τα γκολ

La Liga, Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Νέα γκέλα για τη «Βασίλισσα» - Δείτε τα γκολ

Μόλις έναν βαθμό από τους τελευταίους έξι στη La Liga έχει μαζέψει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ, αλλά δεν «κλείδωσε» το προβάδισμα και η Βιγιαρεάλ έφτασε δικαίως στην ισοφάριση (1-1)

villarreal-real
Όταν προηγείσαι μόλις στο δεύτερο λεπτό και δεν απειλείσαι καθόλου στο πρώτο ημίχρονο οφείλεις, ειδικά όταν είσαι η Ρεάλ Μαδρίτης, να «σκοτώνεις» το ματς και να καπαρώνεις τους τρεις βαθμούς, ακόμα και αν παίζεις χωρίς τέσσερις βασικούς (Σέρχιο Ράμος, Καζεμίρο, Βαλβέρδε και Μπενζεμά).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-c7948skevh7t-sf)

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, όμως, δεν εκμεταλλεύτηκε το πολύ γρήγορο γκολ, τράβηξε εντελώς το γκάζι και, όταν δέχθηκε την ισοφάριση από την Βιγιαρεάλ, ήταν αργά, με αποτέλεσμα να μείνει στο 1-1 και να έχει μόλις έναν βαθμό από τους τελευταίους έξι.

Την προηγούμενη φορά που ο Μαριάνο ήταν βασικός με την Ρεάλ Μαδρίτης, σκόραρε εις βάρος της Βιγιαρεάλ στα 83 δευτερόλεπτα (5 Μαΐου του 2019). Αυτή την φορά χρειάστηκε λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω (105), για να νικήσει τον Σέρχιο Ασέχο με εξαιρετική κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ντάνι Καρβαχάλ, σε μια φάση όπου προηγήθηκε οφσάιντ του Λούκας Βάθκεθ, με τον διαιτητή Ερνάντεθ Ερνάντεθ να θεωρεί ότι έχει «αλλάξει» η φάση και δεν επηρέαζε την επόμενη, γι' αυτό και κατακύρωσε το γκολ των Μαδριλένων.

Μετά το πολύ γρήγορο τέρμα, η Βασίλισσα ήλεγξε απόλυτα τον ρυθμό με την κατοχή της μπάλας και την καλή κυκλοφορία, με την Βιγιαρεάλ να προσπαθεί ανεπιτυχώς να πλησιάσει με αξιώσεις την εστία του Τιμπό Κουρτουά, με εξαίρεση μια ακίνδυνη κεφαλιά του Ντάνι Παρέχο.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ

Κλείσιμο
Η εικόνα της Ρεάλ δεν άλλαξε ιδιαιτέρως στο δεύτερο ημίχρονο, η Βιγιαρεάλ ρίσκαρε, ανέβασε πίεση και γραμμές και, χάρη σε πέναλτι του Κουρτουά στον Σάμου Τσουκβουέζε, έφτασε δικαίως στην ισοφάριση με τον Ζεράρ Μορένο (76'), τον παίκτη – σημείο αναφοράς της ομάδας του Ουνάι Έμερι.

Ο Ζιντάν «έτρεξε» να κάνει αλλαγές, έβγαλε τον μοναδικό σέντερ φορ που διέθετε και η Βιγιαρεάλ άγγιξε στις καθυστερήσεις την ολική ανατροπή, όταν ο (δανεικός από την Ρεάλ) Τακεφούσα Κούμπο απέτυχε να νικήσει από κοντά τον Κουρτουά.

Με την ισοπαλία αυτή, η Βιγιαρεάλ παρέμεινε δεύτερη και η Ρεάλ τέταρτη, σε ένα πρωτάθλημα όπου, βάσει της εικόνας των «μεγάλων», μοιάζει ανοιχτό σε κάθε πιθανό (και απίθανο) αποτέλεσμα...

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Έμερι): Ασένχο – Γασπάρ (89' λ. τρ. Πένια), Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Πεδράθα (62' Εστουπινιάν) – Παρέχο, Ιμπόρα, Τριγέρος (62' Πίνο) – Ζεράρ, Μπάκα (62' Τσουκβουέζε), Μόι Γόμεθ (89' Κούμπο).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Νάτσο, Βαράν, Μεντί – Μόντριτς, Κρόος, Όντεγκααρντ (65' Ίσκο) – Λούκας Βάθκεθ, Μαριάνο (86' Ασένσιο), Αζάρ (65' Βινίσιους Ζούνιορ).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Η «μάχη» των WAGS: Δικαιώθηκε η σύζυγός του Βάρντι για τις κατηγορίες της Ρούνεϊ για διαρροή ειδήσεων


Συνάντηση Σπανούλη-Αντετοκούνμπο στο ΣΕΦ

Έπεσαν υπογραφές για τη διπλή ανάπλαση σε Λεωφόρο Αλεξάνδρας και Βοτανικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης