Ελλάδα U21 - Σκωτία U21 1-0: Αντίο με ψηλά το κεφάλι!

Ελλάδα U21 - Σκωτία U21 1-0: Αντίο με ψηλά το κεφάλι!

Η Εθνική Ελλάδας U21 πήρε τη νίκη γοήτρου κόντρα στην Σκωτία την οποία κέρδισε με 1-0 και την άφησε κι αυτή εκτός Euro2021 - Ο Χριστόπουλος το γκολ της ομάδας του Γιάννη Γκούμα

u21_greecw
Όλα όσα δεν είχε κάνει σωστά στα προηγούμενα ματς τα έκανε με τη Σκωτία η Εθνική μας των Ελπίδων. Σε ένα ματς που δεν είχε αγωνιστικό αντίκρισμα αλλά οι Σκωτσέζοι ήθελαν πολύ το ματς και τη νίκη για την πρόκριση η Ελλάδα επικράτησε με 1-0 χάρις στο γκολ του Χριστόπουλου στο 27'. Η Εθνική μας μετά από αυτή τη νίκη έφτασε τους 16 βαθμούς στην 4η θέση του ομίλου της.

Έτσι ξεκίνησαν οι δύο ομάδες

Η αρχική διάταξη της Ελλάδας είχε ως εξής: Σιαμπάνης κίπερ, άμυνα με Αποστολάκη, Διαμαντή, Ευαγγέλου και Κατράνη. Κέντρο με Χάρη Τσιγγάρα - Παπανικολάου, άκρα επίθεσης με Χριστόπουλο και Μαχαίρα και δεκάρι ο Μπότος πίσω από τον φορ Ιωαννίδη.

Η Σκωτία από την άλλη είχε τον ακόλουθο σχηματισμό: Γκολκίπερ ο Ντούχαν, άμυνα με Χάρβι, Τζόνστον, Πορτέους και Ρος ΜακΚρόρι, κέντρο με Φέργκιουσον, Κάμπελ και Μαγκουάιρ και μπροστά οι Μίντλεντον, Χόρνμπι και ΜακΛίναν.

Ακίνδυνη σχεδόν η Σκωτία, ωραία προσπάθεια και γκολ ο Χριστόπουλος

Κλείσιμο
Η Σκωτία παρότι ήθελε μόνο νίκη δεν φάνηκε τόσο απειλητική στο ματς. Αντίθετα η Ελλάδα βρήκε και ρυθμό και γκολ. Στο 27' έκανε το 1-0 μετά από μεταβίβαση του Ιωαννίδη στον Κατράνη και γύρισμα του Κατράνη στον σκόρερ Χριστόπουλο, που από κοντά βρήκε δίχτυα. Παρά το πρέσινγκ των Σκωτσέζων το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο αντίπαλοι πήγαν έτσι στα αποδυτήρια.

Πίεσε παραπάνω η Σκωτία, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες ο Μπότος

Στο β' μέρος και ενώ οι δύο Εθνικές έκαναν αρκετές αλλαγές η Σκωτία επιχείρησε να φέρει παραπάνω πίεση στην εστία του Σιαμπάνη. Όμως η Ελλάδα είχε μία μεγάλη φάση στο 59' όταν ένα καλό σουτ του Μπότου αποκρούστηκε δύσκολα. Ο ίδιος παίκτης είχε χαμένο τετ α τετ στο 78'. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος με την Ελλάδα να αποσπά μία νίκη γοήτρου (με τελικές 4-9 και 55% κατοχή από τη Σκωτία).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Χάρντεν: Αρνήθηκε 51.5 εκατ. δολάρια τον χρόνο και απαιτεί να πάει Νετς! (pic)

Ο Αντετοκούνμπο απάντησε στον Κύργιο για το... φλερτ με Χιτ! (pic)

Για την επιστροφή στις νίκες ο Παναθηναϊκός στη Βαλένθια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης