Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Κονσέσλους Κιπρούτο, κινδυνεύει με 20ετη φυλάκιση για σχέσεις με 15χρονη
Ο Κενυάτης Ολυμπιονίκης στα 3000μ στιπλ,Κονσέσλους Κιπρούτο, αντιμετωπίζει κατηγορία για σεξουαλικές σχέσεις με 15χρονη κοπέλα και κινδυνεύει με φυλάκιση
Σύμφωνα με το πρακτορείο «AP», ο 25χρονος δρομέας κατηγορείται για συγκεκριμένο αδίκημα στο Δίκαιο της Κένυας, που αφορά σε σεξουαλική επαφή με ανήλικο κάτω των 18 ετών. Επειδή, μάλιστα, το κορίτσι είναι κάτω των 16 ετών, ο Κιπρούτο αντιμετωπίζει τουλάχιστον 20 χρόνιαφυλάκισηςεάν καταδικαστεί.
Ο Κενυάτης που αρνείται τις κατηγορίες, αφέθηκε ελεύθερος αφού πλήρωσε την εγγύηση, ωστόσο θα βρεθεί στο δικαστικό εδώλιο.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Αύγουστο, ο διάσημος πρωταθλητής, βρέθηκε «θετικός» στον κορωνοϊό.
Η Ολυμπία Οδός και Vitex εστιάζουν στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, με στόχο να συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.