Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε δεύτερη φορά σερί τον Ρούμπεν Σεμέδο στην Εθνική Πορτογαλίας

Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε δεύτερη φορά σερί τον Ρούμπεν Σεμέδο στην Εθνική Πορτογαλίας

Καθιερώνεται στην Εθνική Πορτογαλίας ο Ρούμπεν Σεμέδο, τον οποίο κάλεσε εκ νέου ο Φερνάντο Σάντος για τα τρία επόμενα παιχνίδια της παρέας του Κριστιάνο Ρονάλντο

semedo-klhsh
Ο Ρούμπεν Σεμέδο κερδίζει την θέση του στην Εθνική Πορτογαλίας, αφού ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού για δεύτερη διαδοχική φορά. Η απουσία του τραυματία Πέπε οδήγησε τον άλλοτε ομοσπονδιακό προπονητή της Ελλάδας να καλέσει ως κεντρικούς αμυντικούς, εκτός από τον Σεμέδο, τους Ρούμπεν Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Ζοσέ Φόντε (Λιλ) και Ντομίνγκος Ντουάρτε (Γρανάδα).

Σε αντίθεση με τον Σεμέδο, εκτός αποστολής έμεινε ο πρώην συμπαίκτης του στους Ερυθρόλευκους, Ντανιέλ Ποντένσε. Νέα πρόσωπα οι επιθετικοί Παουλίνιο (Μπράγκα) και Πέδρο Νέτο (Γουλβς), οι οποίοι έχουν ως κοινό στοιχείο το ότι αμφότεροι σκόραραν τους τελευταίους μήνες εις βάρος ελληνικών ομάδων (ΑΕΚ και Ολυμπιακός αντίστοιχα).

Η Πορτογαλία, με παρόντα τον υγιή πλέον Κριστιάνο Ρονάλντο, θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Ανδόρα σε φιλικό (11/11 στο «Ντα Λουζ» της Λισσαβώνας) και τις Γαλλία (14/11 στο «Ντα Λουζ») και Κροατία (17/11, στο Σπλιτ), για το Nations League.
portugal
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Η UEFA ζήτησε μεγαλύτερη ανοχή στον κανονισμό για το χέρι

Αρης-ΑΕΚ: Προς «Κλεάνθης Βικελίδης» τελικά το ματς

Ο Μαραντόνα χαμογέλασε στους γιατρούς: Πώς εξελίσσεται η υγεία του μετά το χειρουργείο στο κεφάλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης